Otroški pisoar Froogy modra

Froogy otroški pisoarček ima zjemno privlačen izgled v obliki žabice, ki bo zabaval vašega malčka, obenem pa boste poskrbeli, da bo karseda hitro stopil iz pleničk in samostojno opravljal svojo malo potrebo. Prenosni pisoar je izjemno priročen za potrditev na gladke površine v bivalnem prostoru, lahko se ga uporablja tudi na izletih in potovanjih.

Otroški pisoarji Froogy so na voljo tudi v trgovinici Ajatutaja Koper.

24.90€ z DDV

Počisti

Froogy je pisoar za male korenjake.

Postavite ga lahko kjerkoli, saj ga ni potrebno priklapljati na vodovodno napeljavo. Priloženi sta dve snemljivi držali, kar omogoča lažje prenašanje. Z gumijastimi držali se ga preprosto pritrdi na gladko površino in se ga nastavi na malčkovo višino. Vašega malčka bo lulanje zabavalo, za kar poskrbi simpatičen izgled v obliki žabice in pa mlinček v notranjosti pisoarčka.

Pisoar Froogy odlikuje preprosta uporaba in čiščenje. Po uporabi notranjost pisoarčka preprosto snamete, odstranite vsebino in ga sperete pod tekočo vodo.

Zunanja dimenzija: 30x21x16,5cm
Notranja dimenzija: 26,5x21x15cm
Teža: 200g
Kapaciteta: 600 ml

Izdelan v skladu z CE normativi. Izdelek je proizveden iz okolju prijaznih, zanesljivih in trajnih materialov, ki niso toksični in so otrokom popolnoma neškodljivi.

froogy logo

Morda vam bo prav tako všeč…