Izpostavljeno

Otroška posteljica 4moms – MamaRoo Sleep

Otroška posteljica 4moms mamaRoo Sleep uporablja iste preizkušene gibe kot gugalnik 4moms mamaRoo.

 • Čvrsta in ravna spalna površina, ki sledi smernicam AAP
 • Posnema naravno gibanje staršev
 • 5 edinstvenih gibov, 4 možnosti belega šuma
 • Vodoodporna vzmetnica (vključena je siva rjuha)
 • Časovnik, ki pomaga vzpostaviti spalno rutino

479.90€ z DDV

Ali ste vedeli, da starši v prvem letu novorojenčka izgubijo več kot 6 tednov spanja? V podjetju 4moms so zato razvili inovativno otroško posteljico, ki posnema naravno gibanje staršev in izboljšuje kakovost spanca dojenčkov in staršev po celem svetu.

OTROŠKA POSTELJICA, KI S SVOJIM ZIBANJEM POSNEMA NARAVNO GIBANJE !

Tako kot starši otroka pestujejo na različne načine, tudi mamaRoo sleep posteljica dinamično prilagaja svoje gibanje v vse smeri in otroka nežno zaziba v spanec. Izbirate lahko med petimi unikatnimi gibi (vožnja z avtomobilom, valovanje, kenguru, gugalnica in uspavanka) in petimi hitrostmi gibanja.

Lastnosti otroške posteljice 4moms – MamaRoo Sleep:

 1. Pomirjajoči zvoki – Izbirate lahko kar med štirimi možnostmi belega šuma: ocean, vetrič, ššš in dež. Ti zvoki bodo malčka še dodatno umirili in pripravili na spanec.
 2. Spalna površina – Posteljica mamaRoo sleep ima čvrsto in ravno spalno površino, ki sledi smernicam AAP za varno spanje. Dojenčku je tako omogočen miren in udoben spanec v varnem okolju.
 3. Mrežaste stranice – Mrežaste stranice nudijo optimalno vidljivost in nadzor nad vašim otrokom, obenem pa izboljšujejo tudi pretok zraka.
 4. Vodoodporna vzmetnica –Vzmetnica je vodoodporna in ostane suha tudi v primeru mokrih nezgod. Rjuha za vzmetnico je vključena, za ločen nakup pa so na voljo še dodatne rjuhe.
 5. Nastavljiva višina – Višino posteljice mamaRoo sleep lahko poljubno prilagodite, da kar najbolje ustreza vašim zahtevam in potrebam.
 6. Upravljanje prek telefona – Otroško posteljico mamaRoo sleep lahko upravljate ročno ali pa prek vašega pametnega telefona s pomočjo Bloutooth-a. Aplikacija 4moms je na voljo za uporabnike operacijskih sistemov iOS in Android ter je brezplačna.
 7. Časovnik – Spalna rutina je izjemnega pomena za kakovosten spanec in počitek dojenčkov ter staršev. Vgrajen timer vam lahko pomaga pri vzpostavljanju spalne rutine, ki bo ustrezala vašemu dojenčku in koristila tudi vam.
 8. Vzdrževanje tkanin – Rjuhe za vzmetnico lahko perete v pralnem stroju. Morebitne madeže na vzmetnici in ostalih tkaninah očistite ročno z blagim milom in toplo vodo.
 9. Priporočena starost/teža za uporabo – Posteljico mamaRoo sleep lahko uporabljate, dokler otrok ne doseže teže 11,3 kg oziroma se lahko sam dvigne na dlani ali kolena (kar prej nastopi).
 10. Možnost dokupa spodnje odlagalne police in spodnje rjuhe.

Dimenzije in teža izdelka:

 • Brez podaljševanja: 87,6 cm (V) x 86,4 cm (D) x 61,0 cm (Š)
 • S podaljšanimi nogami: 99,1 cm (V) x 86,4 cm (D) x 61,0 cm (Š)
 • Teža izdelka: 13,6 kg
 • Notranja dimenzija ležišča 74cmx44cm

Napajanje:

 • Vključen je napajalnik
 • Baterije niso potrebne

Morda vam bo prav tako všeč…