Otroška piramida Janod Magično drevo

Set desetih, resnično lepo oblikovanih pravokotnih škatel iz trdega kartona, ki se zložijo ena v drugo, je Janod oblekel v svetle barve in lepe ilustracije, ki predstavljajo Magično drevo. Na vrhu so škatle opremljene s števili od 1 do 10. Posebnost piramide je ovalna oblika kock.

Otroška piramida Janod je lično zapakirana v škatlo z ročajem, ki deluje kot prikupen kovček, zaradi česar je idealen tudi kot darilo.

Igrače Janod si lahko ogledate v trgovinci Ajatutaja Koper.

14.90€ z DDV

Otroška piramida je klasična igrača odeta v prelepe barve in narejena iz lahkega materijala – kartona ovalne oblike.

Set desetih, resnično lepo oblikovanih pravokotnih škatel, ki se zložijo ena v drugo, je Janod oblekel v svetle barve in lepe ilustracije, ki predstavljajo magično drevo.

Kocke lahko postavljate na različne načine (eno v drugo, eno vrh druge, eno ob drugo..), s čimer se bodo otroci resnično zabavali ter preizkušali svoje gradbene sposobnosti. Ko pa zložite vse škatle eno vrh druge, meri sestavljen stolp v višino kar neverjetnih 87cm!

Super lastnost tega očarljivega seta je v tem, da je primeren za otroke od 12 mesecev dalje. Kocke so narejene iz trdnega, zelo obstojnega kartona, ki dopušča nenehno prevračanje, hkrati pa so kocke lahke in enostavne za prekladanje.

Morda vam bo prav tako všeč…