Otroška piramida Janod Družinski portreti

Set desetih, resnično lepo oblikovanih pravokotnih škatel iz trdega kartona, ki se zložijo ena v drugo, je Janod oblekel v svetle barve in lepe ilustracije, ki predstavljajo družinske portrete. Na vrhu so škatle opremljene s števili od 1 do 10.

Otroška piramida Janod je lično zapakirana v škatlo z ročajem, ki deluje kot prikupen kovček, zaradi česar je idealen tudi kot darilo.

Igrače Janod si lahko ogledate v trgovinci Ajatutaja Koper.

14.90€ z DDV

Otroška piramida je klasična igrača odeta v prelepe barve in narejena iz lahkega materijala – kartona.

Set desetih, resnično lepo oblikovanih pravokotnih škatel, ki se zložijo ena v drugo, je Janod oblekel v svetle barve in lepe ilustracije, ki predstavljajo družinske portrete raznih živali.

Kocke lahko postavljate na različne načine (eno v drugo, eno vrh druge, eno ob drugo..), s čimer se bodo otroci resnično zabavali ter preizkušali svoje gradbene sposobnosti. Ko pa zložite vse škatle eno vrh druge, meri sestavljen stolp v višino kar neverjetnih 87cm!

Super lastnost tega očarljivega seta je v tem, da je primeren za otroke od 12 mesecev dalje. Kocke so narejene iz trdnega, zelo obstojnega kartona, ki dopušča nenehno prevračanje, hkrati pa so kocke lahke in enostavne za prekladanje.

Te prikupne kocke so tudi imenitno darilo, saj so zapakirane v lični škatli z ročajem.