Organska peneča kopel Sophie la Girafe Baby 150ml

Žirafo Sophie pozna že milijone ljudi, predstavljamo pa vam novost na našem tržišču – Kozmetiko Sophie la Girafe Baby z naravnimi in organskimi izdelki za nego kože dojenčka s ECOCERT certifikatom.

 99,99% naravna kozmetika

Peneča kopel nežno očisti kožo in se dobro peni. Izbor varnih, organskih sestavin razvaja kožo vašega otroka. Beli čaj in izvleček ovsa negujeta, vlažita in pomirjata kožo. Izvleček sivke sprošča. Otroci radi preživljajo čas v penečih kopelih medtem, ko se igrajo z igračkami v vodi.

Aktivne sestavine, ki jih vsebuje krema za obraz Sophie la Girafe Baby, kot sta karitejevo maslo in olje iz jederc mareličnih koščic, naredijo na koži tanko, zaščitno plast, ki hkrati preprečuje uhajanje vlage iz kože. Beli čaj ščiti kožo pred zunanjimi vplivi. Jojobino olje jo neguje in ščiti. Izvleček olja nordijske borovnice papomirja in krepi občutljivo, celo razdraženo kožo.

14.40€ z DDV

Organska peneča kopel Sophie la Girafe Baby 150ml – uporaba:

Vlijte majhno količino peneče kopeli Sophie la Girafe Baby na dno kopalne kadi in šele nato nalijte vodo. Višji kot je tlak vode, več pene bo nastalo.

Nasveti za kopanje: Poskrbite, da je kopalnica prijetno topla. Voda naj bo mlačna s temperaturo okrog 37 stopinj Celzija. Temperaturo preverite s pomočjo komolca ali uporabite termometer. Temperatura vode se lahko spreminja vse do trenutka, ko je kad napolnjena. Ko je napolnjena dajte otroka v kad. Pet do deset centimetrov vode bo zadoščalo za majhnega otroka. Prosimo vas, upoštevajte, da je lahko moker, masten in namiljen otrok spolzek. Po končanem kopanju peno vedno izperite s kože.

Pakiranje: 150 ml
Proizvajalec: Alva Organics Oy Ltd, Finska
Proizvodna veriga, pakiranje in materiali so v skladu z ECOCERT ORGANIC merili.

Morda vam bo prav tako všeč…