Opora za nosečniški trebuh Nexcare™

Nexcare™ opora za nosečniški trebuh zagotavlja takojšnje lajšanje bolečin v trebuhu in hrbtu med nosečnostjo.

Značilnosti Nexcare™ opore za trebuh:

 • Opora dvigne nosečniški trebuh in tako sprosti težo otroka oz. omogoči, da se teža trebuha lepše porazdeli po večjem delu hrbta.
 • Zmanjša bolečine v spodnjem delu hrbta in medeničnem dnu.
 • Fiksira se z ježkom, kar omogoča prilagajanje glede na rast otroka.
 • Opora je elastična in ne vsebuje lateksa.
 • Izdelana je iz nežnih materialov, ki koži omogočajo dihanje.
 • Velikost lahko prilagajate.

49.90€ z DDV

Počisti

Nexcare™ zagotavlja lajšanje bolečin v trebuhu in hrbtu med nosečnostjo.

NAVODILA ZA UPORABO Nexcare:

 1. Namestite blazino pod trebuh, tako da blazina podpira trebuh. Pritrdite jo na mesto tako, da ovijete trak okoli telesa in pritrdite Velcro® ježek na blazino za oporo trebuha.
 2. Namestite blazino za oporo trebuha tako nizko pod trebuh, kot je to mogoče, vendar ne tako nizko, da bi oviralo noge, ko hodite ali sedite. Potisnite blazino rahlo navzgor, dokler ne ovira več nog in je dvignjena, kot je prikazano na sliki. Blazina za oporo trebuha je zdaj pravilno nameščena.
 3. Varno primite pas na obeh koncih, kot je prikazano na sliki. Raztegnite ga naprej in pritrdite na blazino za oporo trebuha. Z raztezanjem pasu lahko prilagajate napetost in oporo, ki jo želite doseči.Pas se mora prilegati udobno, vendar ne preveč tesno. Za preprečitev draženja kože zagotovite, da je Velcro® ježek na obeh koncih pasu v celoti pritrjen na blazino za oporo trebuha in se ne dotika kože.
 4. Za dodaten občutek varnosti rahlo raztegnite trak preko trebuha in ga pritrdite na Velcro® ježek na nasprotni strani trebuha. Trak ni nujno potreben, vendar ga večina rada uporablja.Trak lahko uporabite za pomoč pri nameščanju pasu za hrbet. Odločitev, ali pas uporabljate ali odstranite, je vaša.
 5. Če želite, lezite na hrbet s pokrčenimi koleni. Sprostite konce pasu, jih ponovno raztegnite in znova pritrdite na blazino za oporo trebuha ter vstanite. Tako bo trebuh dvignilo višje, s čimer boste dosegli še večje olajšanje od povešene teže. Ponovite ta korak vsakič, ko nameščate oporo.
 6. Opora za nosečniški trebuh se lahko razširi, da se prilagaja rasti otroka, tako da jo preprosto pritrdite dlje od središča blazine za oporo trebuha.

Čiščenje: Ročno pranje v hladni ali topli vodi z blagim detergentom. Sušite obešeno. Prepovedano strojno pranje ali sušenje. Pri čiščenju pokrijte Velcro® ježek, da ne bo trgal tkanine.

Velikost (izmerite obseg pasu pod trebuhom):

 • M (91-112cm)
 • L (105 – 136 cm)

 

Surovinska sestava: 50%viskoza, 25% poliamid, 25% elastan

VZDRZEVANJE

Morda vam bo prav tako všeč…