Nosilka za otroke Ergobaby 360 Starry Sky

Z nosilko Ergobaby 360 lahko nosimo dojenčke in otroke v 4 udobnih ergonomskih položajih: na hrbtu, na boku, na prsih s pogledom naprej in na prsih s pogledom nazaj.

Izdelana 100% bombaža z edinstveno strukturo,  s pomočjo katere bo otrok vedno pravilno nošen. Ergonomsko zasnovana nosilka – v njej namreč nogice otroka ne visijo in  hrbtenica je v pravilnem C položaju. Širok pas in podložene naramnice zagotavljajo udobje starša in otroka, ter enakomerno razporeditev teže. Tako je nošenje otroka vedno prijetno. Nosilka Ergobaby 360  je primerna za otroke od 5,5 kg do 20kg telesne teže. S dokupom VSTAVKA  za novorojenčke (Infant insert), pa je nosilka Ergobaby 360 primerna že od rojstva dalje oz. od 3,2 kg telesne teže.Nepogrešljiv nakup za starše, ki si želijo tesen stik z otrokom in se veliko gibljejo v naravi.

Nosilke Ergobaby so na voljo tudi v trgovini Ajatutaja Koper. Z veseljem Vam jih bomo predstavili.

159.90€ z DDV

ŠTIRJE UDOBNI ERGONOMSKI POLOŽAJI NOŠENJA V NOSILKI ERGOBABY 360:

 1. Spredaj – obrnjen proti mamici (od rojstva do 24 mesecev)
 2. Spredaj – obrnjen naprej (od 5 do 12 mesecev)
 3. Zadaj – na hrbtu (od 6 do 48 mesecev)
 4. Na strani – na bokih (od 6 do 48 mesecev)

KARAKTERISTIKE:

 • Sedež drži otroka v vseh štirih položajih tako, da so koleni v višini bokov, morda celo malo nad njimi. To omogoča, da je njegova hrbtenica v pravilnem t. i. C-položaju.
 • Širok velcro pas je udoben. Omogoča, da ga lahko nosite visoko ali nizko, odvisno od vasih želja. Ker je širši kot pri prejšnjih modelih, zagotavlja dodatno podporo za križ.
 • Podaljšano hrbtišče da dodatno podporo otrokovi glavi, vratu in hrbtenici.
 • Oblazinjene naramnice pomagajo k enakomerni razporeditvi otrokove teže. S širokim pasom povečata udobje tako otroku kot tudi tistemu, ki ga nosi.
 • Spalna “kapuca” zagotavlja podporo otroški glavici med spanjem, nudi zaščito pred soncem in daje zasebnost med dojenjem.
 • Nastavljiv podložen pas (66-140 cm).
 • Nastavljive naramnice (61-112 cm).
 • Nosilnost 20 kg

Ergobaby se že več kot 10 let posveča nosilkam za otroke. K sodelovanju razvijanja novih boljših nosilk so povabili tudi medicinsko stroko s celega sveta. Skupaj želijo vsak nov produkt narediti bolj udoben in bolj ergonomski tako za malčka kot tudi za starša. So prejemniki mnogih nagrad (JPMA Innovation, Los Angeles).

Morda vam bo prav tako všeč…