%

Nosečniške žametne hlače

Nosečniške hlače iz črnega gladkega žameta,  so nepogrešljiv kos oblačila vsake nosečnice v zimskem času. Mehke in izjemno elastične nosečniške hlače so krojene tako, da rastejo s trebuščkom. So mehke in tople, zato so primerne tako za v službo, kot za prosti čas.

Jeans hlače imajo dva žepka zadaj in dva navidezna spredaj. Hlače so izdelane iz raztegljivega  bombaža, dopolnjuje pa jih širok mehek pas v predelu trebuščka, zato jih lahko nosite ves čas sladkega pričakovanja in nekaj časa tudi po porodu.

48.90€ 34.23€ z DDV

Počisti

Nosečniške hlače iz žameta so nepogrešljive za zimske dni. Kakovostna izdelava in izredno dober kroj vam nudita udoben korak, brez nepotrebne utesnjenosti.  Hlače imajo dva navidezna stranska žepka in dva našita žepka zadaj. Kroj hlačnic je do kolen bolj oprijet nato pa so hlačnice ravne.
Hlače so izdelane iz raztegljivega žamet z elastanom, dopolnjuje pa jih širok mehek pas v predelu trebuščka, zato jih lahko nosite ves čas sladkega pričakovanja in nekaj časa tudi po porodu. Patent ima zadaj tudi elastiko, s katero si regulirate širino pasu.

Surovinska sestava: 95%bombaž; 5% elastan

VZDRZEVANJE

Morda vam bo prav tako všeč…