Ni na zalogi

Ninica DooDoo medo

Doodoo Medo je mehka pojoča ninica v obliki medvedka, ki se samodejno aktivira, ko se otrok prebudi oz. zajoka in pomiri Vašega otroka, ter ga ponovno popelje v sladki spanec. S pomočjo ninice Doodoo bo Vaš otrok zaspal občutno hitreje in tudi dlje spal.
Ninica DooDoo medo je na voljo v treh barvah.

39.90€ z DDV

Počisti

Kako DooDoo ninica deluje?

Ob otrokovem joku ali stokanju, se samodejno predvaja zvok maternice ali uspavanko, ki igra 5 min in se nato samodejno izklopi. Senzor je zelo občutljiv že na nežen otroški jok ali stokanje. Vklopi se samodejno ob otrokovem joku in ponovno izklopi čez 5 minut. Medtem se otrok pomiri in nazaj zaspi, v kolikor ni dejansko lačen. Doodoo pomaga staršem, da se končno malo bolj kakovostno naspijo, saj senzor v napravi, ki zaznava otrokov jok, nadomesti starša in njegovo tolaženje otroka.
Ta funkcija je posebej koristno za starše, ki ne želijo vstati ob vsakem najmanjšem joku otroka, ampak samo takrat, ko je otrok dejansko lačen, saj Doodoo nežno potolaži in zaziba otroka nazaj v spanec na naraven način.
Ta izdelek uporablja tudi veliko porodnišnic po svetu, saj Doodoo potolaži in zaziba otroka nazaj v spanec na naraven način v samo nekaj sekundah.Primerno za otroke v starosti 0-48 mesecev.

Paket Babiage Doodoo vsebuje:

 • visoko-kakovostno plišasto igračo, ki je izdelana iz anti-alergenskih materialov ter je izjemno nežna in prijetna na otip
 • zvočni predvajalnik z avtomatskim senzorjem, ki predvaja zvok maternice (popolnoma enak zvok kot ga otrok sliši v maternici) ali zvok uspavanke

Lastnosti plišastega dela igrače DooDoo:

 • pralno pri temperaturi 30° C
 • lahko se suši v sušilnem stroju
 • ježek na nogicah omogoča pričvrstitev igrače na ograjo posteljice
 • oči in nosek so izvezeni, saj plastični deli lahko počijo in predstavljajo potencialno nevarnost za otroka
 • ježki na rokicah so zelo mehki, da so nežne otroške ročice zaščitene pred praskami
 • v skladu z vsemi varnostnimi standardi EU

Zvočna naprava:

 • zvočni predvajalnik je rezultat dolgoletnih raziskav in zagotavlja najboljšo kakovost in avtentičnost zvoka maternice
 • naprava se napaja s tremi baterijami AA – niso priložene
 • skladna z vsemi obstoječimi varnostnimi standardi
 • garancija za brezhibno delovanje 24 mesecev

Neodvisne raziskave so pokazale, da se velika večina otrok ponoči zbuja, ker jih je strah teme ali tišine. Do tretjega leta starosti je običajno največja težava tišina, ker je otrok navajen, da je v maternici ves čas poslušal zvoke, sedaj pa se zbudi v tišini. Iz tega razloga se navadno otrok na noč zbudi 3-6x več kot bi se običajno, če ne bi bilo te težave.
Do prvega leta starosti samodejni predvajalnik zvoka maternice umiri otroka, da zaspi nazaj, razen ko je resnično lačen. Po prvem letu starosti pa se predvaja zvok prijetne uspavanke.
Ko otrok preraste potrebo po uspavanju, se lahko igrača predrugači v lutko za roko, s katero lahko vašemu najdražjemu pričarate nove nepozabne trenutke. Je tudi odlična ninica, ima pa tudi ježke na rokicah, zato se lahko obesi na ograjo posteljice.

Morda vam bo prav tako všeč…