Nastavki za dojenje Baby Nova

Nastavki za dojenje Baby Nova so izdelani iz mehkega in zelo tankega silikona. Nastavek za dojenje ščiti boleče in razpokane bradavice med dojenjem.

Pakirano po 2 izredno tanka silikonska nastavka.

6.90€ z DDV

Oznaka:

Nastavki za dojenje Baby Nova ščitijo boleče in razpokane bradavice. Ovalna in anatomska oblika omogoča idealno prileganje bradavicam ter udobno in varno namestitev. Nastavek zagotavlja naravno dojenje, zato ga dojenčki brez težav sprejmejo.

ČIŠČENJE: Pred  prvo upora prekuhajte v vreli vodi 3 min. Pred in po vsaki uporabi ga temeljito očistite pod tekočo toplo vodo, ter ga še prekuhajte  v vreli vodi 2 min. (ne v loncu z paro ali v mikrovalovni pečici) preostanek tekočine iztisnite iz nastavka. Bodite pozorni da je dovolj tekočine v loncu. Ne pomivajte v pomivalnem stroju ali s čistilnimi sredstvi!

OPOZORILO: pred vsako uporabo vedno pregledajte nastevek. V kolikor opazite kakšne poškodbe ga takoj zamenjajte z novim brezhibnim.

O blagovni znamki BABY-NOVA

Za izdelki BABY-NOVA stoji nemško družinsko podjetje Novatex GmbH, ki v sodelovanju z zobozdravniki, ortodonti, znanstveniki in starši že več kot 25 let raziskuje in razvija inovativne rešitve za otroško nego in hranjenje. V lasti imajo tovarno v mestu Langenstein v Nemčiji.

Številni izdelki BABY-NOVA so prejemniki ocene “odlično” (Sehr gut), ki jo podeljuje nemška revija za potrošnike ÖKO TEST, duda BABY-NOVA Dentistar pa je prva duda na svetu nagrajena s nazivom “zobom prijazna” (Toothfriendly).

Morda vam bo prav tako všeč…