MosquitNo zapestnice s citronelo

Otroška prepletena zapestnica z vonjem citronelle. Za odganjanje komarjev in mrčesa na naraven način. Na voljo v več barvah.

100 % naraven proizvod. Deluje do 72 ur.

2.90€ z DDV

Počisti
Oznaka:

MosquitNo zapestnica z vonjem citronele je obstojna minimalno 72 ur. Zapestnicolahko uporabljate med športnim aktivnostim, na prostem in na potovanju. Je enostavna za uporabo in ne draži kože. Preprosto jo namestite okoli gležnja ali zapestja v času gibanja na prostem.

Vsebuje 0,75g Citronele v zapestnici.
OPOZORILO: Alergiki na citronelo naj izdelka ne uporabljajo. Preprečite stik otrokom, mlajšim od 3 leta.

Lastnosti izdelkov MosquitNo:
• Dermatološko testirani
• 100% brez vsebnosti DEET (strupa)
• Odganjajo vse vrste insektov
• Visoka kvaliteta proizvodov
• Inovativni proizvodi
• Proizvodi z etično noto
• Proizvodi imajo minimalen vpliv na okolje
• Vsebujejo 100% naravno citronelo

MosquitNo izdelki so na voljo tudi v Ajatutaja Koper.

OPOZORILO:  Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo. Nevarnost zadušitve.

Rok uporabe označen na izdelku. Izdelka ne zaužijte. Izdelek je varen za namenjeno uporabo.

PREVIDNO: Ni uporabljajte na otrocih mlajših od 3 let. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Pri nekaterih ljudeh lahko dolgotrajen stik s kožo povzroči alergijsko reakcijo. Po uporabi si umijte roke. Ne uporabljajte v ustih in na očeh. Ni za uporabo v vodi.

PRVA POMOČ: Če se zgodi reakcija na koži, takoj sperite z milom in vodo in izdelke odstranite. Če je reakcija še vedno prisotna, se posvetujte z zdravnikom. Če izdelek pogoltnete, takoj pokličite zdravnika za nasvet in pomoč.

NAVODILA ZA UPORABO: Raztrgajte vrh embalaže in vzemite ven zapestnico. Zapestnico nosite okoli zapestja.

SHRANJEVANJE IN ODSTRANJEVANJE: Za dolgotrajno obstojnost, hranite v original embalaži. Hranite izven dosega otrok. Za odstranjevanje, izdelek vrzite v smeti.

Izdelek ni bil registriran na agenciji za zaščito okolja v ZDA. Mosquitno BV predstavlja, da ta proizvod izpolnjuje pogoje za 25(b) oprostitev registracije po zveznih insekticidih, fungicidih in rodenticidih act

AKTIVNE SESTAVINE: 83% olja citronele na nalepko, 17% inertne sestavine, guma, amonijev benzoat, cinkov oksid, lepilo, SKUPAJ SESTAVIN – 100%

Proizvaja: MosquitNo Netherlands

zdelek ni bil registriran na agenciji za zaščito okolja v ZDA. Mosquitno BV predstavlja, da ta proizvod izpolnjuje pogoje za 25(b) oprostitev registracije po zveznih insekticidih, fungicidih in rodenticidih act

Morda vam bo prav tako všeč…