Bio trdo milo Linea MammaBaby – Cesarino 100gr

Bio trdo milo za dojenčke in otroke Cesarino je rastlinskega izvora in biološke predelave.

 

6.99€ z DDV

Bio milo za roke je idealno za vsakodnevno higieno, umivanje, odličen je za nego otok ter občutljive kože. Izdelano je iz organskega riževega škroba, ki kožo mehča ter vlaži.

Izdelki Linea MammaBaby so na voljo tudi v trgovini Ajatutaja Koper.

Sestavine (INCI): sodium palmate, sodium cocoate, aqua, glycerin, oryza sativa (rice) strach, parfum (fragrance), sodium citrate
Proizvajalec: Olcelli Farmaceutici srl, Giussano (MB), Italija
Pakiranje: 100gr

Linea MammaBaby izdelki so se razvili zaradi ljubezni do otrok ter prepričanja, da je malčkom potrebno ponuditi le najbolj kakovostne kozmetične proizvode. Izdelki so narejeni iz kakovostnih sestavin, ki vašim otrokom zagotavljajo najboljšo zaščito. Celotna kolekcija priljubljenih izdelkov je izdelana v Italiji. Popolnoma vsi izdelki so biološko izdelani iz rastlinskih ekstraktov iz ekoloških kmetij domačih kmetovalcev. Ta naravna kozmetika ne vsebuje barvil, parabenov, natrijevega sulfata ter drugih škodljivih snovi. Visoka kakovost izdelkov ter privlačna in enostavna embalaža bo vzbudila zanimanje ter veselje vaših malih sončkov. Notranjost embalažne škatle nekaterih izdelkov je potiskana s pobarvanko, ki bo vašega malčka zagotovo z navdušenjem zaposlila.

 

Morda vam bo prav tako všeč…