Na zalogi

Metoo mehka punčka iz pliša ZAJČICA ANGELA roza

Metoo mehka punčka iz pliša ni osvojila le srca otrok – ampak tudi staršev po celem svetu. Lutka Metoo namreč predstavlja obvezen del vsake otroške sobice s svojim skandinavskim slogom. Narejena je iz varnega materiala in je kot nalašč za ljubkovanje ter dekoracijo.

Otrok punčko Metoo takoj vzljubi in se tako znjo igra spi in pomirja. Metoo lutke takoj postanejo najboljše prijateljice vsakega otroka. Primerne za otroke od rojstva dalje.

Metoo punčke najdete tudi v trgovinici Ajatutaja Koper.

24.99€ z DDV

Metoo mehka punčka iz pliša – ZAJČICA ANGELA v roza barvi iz družine Metoo lutk. Odlično darilo ob rojstvu otroka ali pa kot darilo za rojstni dan.

Metoo so ljubke punčke iz pliša, izdelane iz varnega materiala in ne škodujejo vašemu otroku. Metoo je kot nalašč za ljubkovanje in pa nepogrešljiv kos za dekoracijo vsake otroške sobice. Odlikujejo jo kontrastne barve, kvalitetna izdelava in mehak material.

Lastnosti Metoo plišastih lutk:

  • Skupna dolžina: približno 30 cm -vključno z ušesi.
  • Surovinks sestava: 100% poliester, polnilo 100% sintetična vlakna.
  • Vzdrževanje: ročno pranje na 40°C
  • Primerno za otroke od rojstva dalje

Lutke Metoo® so originalne in imajo oznako CE  (standardi EN71-1,2,3) , kar pomeni, da je proizvod skladen z bistvenimi zahtevami za zdravje, varnost in okolje.

Morda vam bo prav tako všeč…