% Ni na zalogi

Mehka silikonska lučka Rabbit&Friends – Mucek

Prikupne in mehke silikonske lučke Rabbit&Friends delujejo na dotik in so namenjene v pomoč mamicam v času nočnega dojenja in v  veselje malčkom podnevi in ponoči.

Polnijo se s pomočjo USB kabla, ki je priložen.

19.99€ 15.99€ z DDV

Prikupne in mehke Rabbit&Friends silikonske lučke so namenjene v pomoč mamicam in v veselje malčkom podnevi in ponoči.

Ko se vaši malčki bojijo zaspati sami pri ugasnjeni luči, so tu lučke  v obliki medvedka, mucka ali zajčka, ki bodo priskočile na pomoč in nežno razsvetlile temo. Svetilke so v pomoč tudi pri večerni negi malčka, zamenjavi pleničke ali hranjenju dojenčkov, saj ni potrebe po prižiganju glavne luči v prostoru.

Lučke Rabbit&Friends so izjemno prijetne na dotik. To pa zato, ker so izdelane iz silikona s površinsko obdelavo, ki je na otip kot puder. Ob dotiku lučke je občutiti prijetno, skorajda svileno teksturo namesto neprijetne plastične površine.

Ko otrok stisne lučko, se bo počutil varno, lučka pa se bo hitro povrnila v svojo začetno obliko.Vsaka lučka je zapakirana v lastno kartonsko škatlo in ovita v pergamentni papir z logotipom Rabbit&Friends.
Mehka silikonska lučka Rabbit&Friends ima naslednje lastnosti:
  • Ima pomirjujočo svetlobo – 2 jakosti
  • 7 različnih barv, ki se spreminjajo na 3 sekundne intervale – lahko pa nastavimo le eno barvo
  • Je mehka in zato varna – izdelana iz visokokakovostnega pralnega silikona s površinsko obdelavo, ki je na otip kot puder. Je mehka in se nikoli ne pregreje, zato je varna za otroke vseh starosti tudi dojenčke. Mehek material je primeren za nežno dojenčkovo kožo
  • Enostavna za uporabo – samo z dotikom jo vklopite ali spremenite barvo svetlobe
  • Se polni s priloženim USB kablom – ni potrebno kupovati nikakršnih baterij
  • Je prenosna – varna za uporabo kjerkoli že ste – doma ali na poti, v posteljici ali v šotoru na kampiranju. Vgrajena baterija omogoča, da jo uporabljate tudi tam, kjer ni priklopa za elektriko.Varna za uporabo kjerkoli že ste – doma ali na poti, v posteljici ali v šotoru na kampiranju. Vgrajena baterija omogoča, da jo uporabljate tudi tam, kjer ni priklopa za elektriko
  • Napolnjena sveti do 15 ur
  • Je enostavna za čiščenje – obrišemo jo z vlažno krpo
  • Dimenzije: 12×15 cm

Morda vam bo prav tako všeč…