Mehka igralna podloga 3v1 Play&Go – Peacock

Mehka igralna podloga Play&Go združuje 3v1 igralno podlogo, vrečo za shranjevanje igrač in previjalno torbo za mamico. Vreča za igrače je vedno pri roki in pripravljena na pot. Če greste na obisk k starim staršem, prijateljem ali pa bi se le radi preselili v sosednjo sobo.

59.90€ z DDV

Igralna podloga 3v1 Play&Go zagotavlja mehko in varno mesto za igro vašega sončka. Mehko podlogo velikosti 120 cm lahko uporabljate obojestransko in tako menjate izgled v vaši otroški sobici. Podloga je idealna za igro vaših sončkov saj je zunanja plast izdelana iz 100% oekotex certificiranega bombaža in ne vsebuje nevarnih kemikalij.

Ko otroci nekoliko odrastejo pa igralna podloga dobi funkcijo vreče za pospravljanje igrač. Otroci imajo vedno več igračk in Lego kock, ki postajajo tudi vedno bolj drobne in številčne in s tem tudi vedno večja muka za pospravljanje. Ste že kdaj opazili kako težko jih je pobirati in kako dolgo traja, da jih pospravite? Lego kocke pogosto ležijo razmetane po celi sobi ali celo po stanovanju. Porazgubijo se pod posteljo ali kavčem in ostalih težko dostopnih delih. Morda je med njimi tudi tista najboljša, najbolj redka, najbolj cenjena? Nekatere se morda celo za vedno izgubijo. In ko jih je potrebno pospraviti, je to največji problem za otroka, saj Lego kocke ali igrače ležijo vsepovsod in je preprosto preveč dela. V takšnih trenutkih imamo starši dve možnosti. Ali kocke pospravimo sami ali pa v nedogled prepričujemo otroka naj jih sam pospravi. Oboje je nekako naporno.

Glavne značilnosti:

  • Igralna podloga je uporabna 3 meseca naprej.
  • Lahko jo iz igralne podloge spremenite v vrečo za shranjevanje igrač in v prenosno previjalno torbo.
  • Odlična in estetska rešitev za shranjevanje igrač.
  • Vedno pripravljena, da gre z vami, kamorkoli greste.
  • Vzgojna funkcija: otroku bo pomagala, da bo na igriv način pospravil igrače, hkrati pa mu z vrečo tudi omejimo prostor za igro in dopovemo, da razmetavanje po celem stanovanju ni zaželeno in sprejemljivo.
  • Enostavno pospravljanje.
  • Ni izgubljanja Lego kock ali ostalih igrač.

Material:  100% premium bombaž, mehko poliestersko polnilo.
Velikost: 120 cm premer.
Vzdrževanje: strojno ali ročno pranje s hladno vodo, sušenje na zraku.

Morda vam bo prav tako všeč…