Ni na zalogi

Krema za strije GOODBYE STRETCH MARKS 100ml

Krema za strije GOODBYE STRETCH MARKS pomaga pri odpravljanju neestetskih strij s klinično dokazanim delovanjem sestavin, ki pomagajo popravljati in zmanjševati strije do 70%.
Z rednim nanašanjem ta krema zmanjšuje stare in nove strije, ki so posledica nosečnosti, prehitre rasti mladostnikov, hitrega pridobivanja teže ali kirurških posegov. Pomaga brisati hiperpigmentacijo – škodo, ki jo je povzročilo sonce in starostne madeže na telesu in obrazu.

67.49€ z DDV

MamaMio GOODBYE STRETCH MARKS 100ml

MamaMio GOODBYE STRETCH MARKS in vsi izdelki Mio Skincare so brez parabenov, nafte, ftalatov, sodijevega laureata in sodijevega lauril sulfata, brez barvil, sintetičnih dišav in ksenoestrogena.

Goodbye Stretch Marks vsebuje peptidno tehologijo, ki se uporablja v zelo dragih izdelkih za nego obraza. Prav tako popravlja celice na površini kože in v globini kože.

MamaMio GOODBYE STRETCH MARKS – uporaba:
Izdelek nanesite na strije v tanki plasti – preden nadaljujete z naslednjim izdelkom, dobro vtrite v kožo. Izdelek je zelo učinkovit, zato ga ne potrebujete veliko. Na vsako strijo nanesite tanko plast izdelka (kot barvanje s prsti). Nanašajte trikrat dnevno, zaporednih 12 tednov – za optimalne rezultate. Če dojite, se izogibajte predelu okrog bradavičk.

SESTAVINE:
* Registril je kombinacija dveh peptidov, ki klinično dokazano pospešita popravljanje matriksa kože in zmanjšata vidnost in teksturo strij do 70%.
* Matrixyl 3000 je peptid, ki klinično dokazano pospeši sintezo kolagena in elastina in tako pospeši lastno zmožnost telesa da popravlja strije.
* Algisium-C je izvleček iz rjave alge, ki je bogat s silicijem in pospešuje zdravljenje. Ščiti pred nastankom prostih radikalov in gladi površino kože.
* Indijska kosmulja (Emblica) je učinkovit ajurvedski rastlinski izvleček, ki dokazano izboljša neenakomerno obarvano kožo in vzpostavi enakomerno obarvanost pri vseh barvah kože.
* Dimethicone se uporablja v bolnišnicah pri zdravljenju resnih opeklin. Poveča proizvodnjo kolagena in mehča trde robove bazgotin.
* Vitamin E je naravni čudežni zdravilec, ki je odličen antioksidant, poznan po tem, da je odličen za dobro stanje kože in da pospešuje rast novih celic.
* Olje sladkega mandlja je polno omega 3, 6 in 9. Pomirja srbečo kožo in obnovi zaloge vlage.