Kartice za fotografiranje MILESTONE Junior cards slovenski napisi

Milestone Junior kartice za fotografianje otroka od 1 do 4 leta starosti imajo slovenske napise in zelo lepe ilustracije. Milestone kartice za fotografiranje predstavljajo čudovito darilo za rosjtni dan. V darilnem kompletu prejmete 30 ilustriranih kartic, s katerimi boste v fotoaparat ujeli pomembne trenutke v otroškem življenju. Če boste na kartice zapisali datum in tako nikoli več pozabili nanje.

16.90€ z DDV

Nepozabni spomin na dogodke, ki jih je med 1. in 4. letom vaš otrok prvič doživel. V darilnem kompletu je 30 ilustriranih kartic v slovenščini, s pomočjo katerih lahko za vse pomembne dogodke ustvarite lep spominček. Naj si bo to prvi obisk živalskega vrta ali prvi spust s smučmi, lepo oblikovane spominske kartice, s katerimi boste fotografirali vašega otroka, vas bodo vedno znova spomnile na te čudovite dogodke, ki jih je vaš malček prvič doživel.

MILESTONE kartice za fotografiranje so na voljo tudi v trgovinici Ajatutaja Koper.

Kartice za fotografiranje MILESTONE so natisnjene na ekološko prijaznem brezkislinskem papirju brez klora in s posebnimi nizozemskimi tiskarskimi barvami, na osnovi rastlinskih olj.

Morda vam bo prav tako všeč…