Ni na zalogi

Kartice za fotografiranje MILESTONE Baby cards (SLO)

Milestone kartice za fotografianje dojenčka ima slovenske napise. Milestone kartice predstavljajo čudovito darilo ob rojstvu dojenčka. V darilnem kompletu prejmete 30 ilustriranih kartic, s katerimi boste v fotoaparat enostavno ujeli prvi nasmeh vašega malčka ali malčice, prve korake, prve besede in 27 drugih nepozabnih mejnikov v življenju vašega otroka.

Če boste na kartice zapisali datum, poleg tega ne boste nikoli pozabili, kdaj se je veliki trenutek zgodil in kako je bil videti takrat vaš sonček.

Popolno darilo za vse bodoče in novopečene starše! Nepogrešljivo darilo za Babyshower!

MILESTONE kartice za fotografiranje so na voljo tudi v trgovinici Ajatutaja Koper.

16.90€ z DDV

Milestone kartice za fotografianje dojenčka predstavljajo čudovito darilo ob rojstvu dojenčka. V darilnem kompletu prejmete 30 ilustriranih kartic, s katerimi boste v fotoaparat enostavno ujeli prvi nasmeh vašega malčka ali malčice, prve korake, prve besede in 27 drugih nepozabnih mejnikov v življenju vašega malega zaklada.

Nepozabni spomin na neprecenljive prve trenutke v življenju vašega družinskega člana 😀

Če boste na kartice zapisali datum, poleg tega ne boste nikoli pozabili, kdaj se je veliki trenutek zgodil in kako je bil vaš malček ali malčica videti takrat.

Kartice za fotografiranje MILESTONE so natisnjene na ekološko prijaznem brezkislinskem papirju brez klora in s posebnimi nizozemskimi tiskarskimi barvami, na osnovi rastlinskih olj.

Morda vam bo prav tako všeč…