Junkie organizator za avto in igralni center

JUNKIE organizator za avto in igralni center BubbleBum. Junkie je čudežna škatla, ki bo za vedno spremenila red v vašem avtomobilu: organizirano bo shranila vso navlako in hkrati zabavala vaše otroke.

 

49.90€ z DDV

Junkie je čudežna škatla, ki bo za vedno spremenila red v vašem avtomobilu: organizirano bo shranila vso navlako in hkrati zabavala vaše otroke. V poseben nosilec vpnemo tablični računalnik, do katerega lahko hkrati dostopata oba otroka na zadnjih sedežih, igrata igrice ali gledata risanke oz. filme. Dve preklopni mizici sta namenjeni tako za prigrizke kot za igro, Junkie pa vsebuje tudi dve priročni držali za kozarce.
V razširljiv predal lahko pospravite tako malico kot navlako vaših otrok, v pomoč pa vam bo vrečka iz blaga, ki se lepo prilega predalu in omogoča enostavno prenašanje. Vrečka ima dva prekata, eden od niju je temperaturno izoliran in omogoča hrambo malice.

Junkie je izdelan iz trpežne plastike in ga preprosto pripnemo z varnostnim pason na srednji sedež ter tako zavarujemo v primeru trka.

Podrobneje o Junkie organizatorju

  • Razširljivi srednji del je zadosti prostoren za hrambo otroških igrač.
  • Odstranljiva vrečka iz blaga z izolacijskim prekatom je idealna za hlajenje prigrizkov in pijač med potovanjem.
  • Dvoje preklopnih mizic otrokom nudi zadosti prostora in površine za risanje, igranje in prigrizke. Tudi s pomočjo dveh globokih držal za kozarce bo vsakršno packanje s hrano postalo preteklost.
  • Inovativni nosilec omogoča, da lahko otroci skupaj uporabljajo en tablični računalnik. Ta je nameščen varno in ravno na pravem mestu za gledanje filmov ali najljubše televizijske oddaje med potjo.
  • Junkie je varen za uporabo, saj je izdelan iz trpežne plastike, na sedež pa ga pritrdimo s pomočjo avtomobilskega varnostnega pasu, ki omogoči, da ostane na svojem mestu tudi v primeru trka.