%

Joie® i-Venture™ modularni sistem i-Snug Advance

Novost na svetovnem tržišču, ki postavlja nove varnostne standarde in navdušuje z izjemno praktičnostjo. Otroški avtosedež Joie® i-Venture™ za novorojenčke, dojenčke in malčke do 4. leta starosti z izjemno ADAC oceno »Dobro 2,4« je na voljo ločeno ali kot sestavni del inovativnega Joie® modularnega sistema.

Modularni sistem Joie  po principu 3v1 sestavljajo:

  • iSofix baza Joie® i-Base™ Advance
  • Lupinica Joie® i-Snug™ i-Size 0+ (40-85 cm) v željeni barvi
  • Avtosedež Joie® i-Venture™  i-Size (40-105 cm)Ember

397.90€ 338.00€ z DDV

Počisti

V kombinaciji z bazo Joie® i-Base™ Advance in lupinico Joie® i-Snug™ je avtosedež i-Venture™ sestavni del modularnega sistema, ki deluje po principu 3v1; ta sistem sestavljajo baza Joie® i-Base™ Advance ter dva avtosedeža, tj. lupinica Joie® i-Snug™ za prvo obdobje in avtosedež Joie® i-Venture™ za naslednje. Oba avtosedeža sta združljiva s to isto bazo. Kombinacija obeh avtosedežev z isto bazo je popolna z vidika funkcionalnosti in varnosti, saj vse komponente zagotavljajo izjemno zanesljivost materialov, ki so prestali najstrožje varnostne teste na tržišču. Isofix baza Joie® i-Base™ Advance ima integriran sistem znotraj baze, ki omogoča prilagoditev naklona avtosedeža, ki se ga namesti na bazo (na voljo je 7 možnih naklonov). Baza i-Base™ Advance ima tudi podporo za noge, ki se lahko odstrani z baze.

Lupinica Joie® i-Snug™

Lupinica Joie® i-Snug™ je kompatibilna z vozički Joie® in z drugimi vozički s pomočjo adapterjev Joie® oziroma Maxi-Cosi® adapterjev. Za najbolj preprosta in brezskrbna potovanja v prvih mesecih je na voljo Isofix baza Joie® i-Base™ LX ali Joie® i-Base™ Advance, ki omogoča hitro in enostavno namestitev lupinice v avtomobil. Barvni indikatorji zmanjšujejo možnost nepravilne uporabe in potrjujejo pravilno namestitev. Lupinico s pomočjo adapterjev, z enim klikom lahko namestite na nekatere otroške vozičke. V kombinaciji z bazo Joie® i-Base™ Advance in avtosedežem Joie® i-Venture™ lupinica i-Snug™ sestavlja tako imenovani modularni sistem po principu 3v1; ta sistem sestavljajo baza Joie® i-Base™ Advance, ter dva avtosedeža (tj. lupinica Joie® i-Snug™ za prvo obdobje in avtosedež Joie® i-Venture™ za naslednje), ki sta združljiva s to bazo.

Avtosedež Joie® i-Venture™

Joie i.Venture je prejemnik izjemne ocene »Dobro 2,4« na ADAC / Stiftung Warentest 5/2020, prejemnik ocene »Dobro« na QAMTC testu 6/2020 in ocene »Zelo priporočljivo« na TCS testu 5/2020. Naprej in nazaj obrnjen avtosedež odlikujejo izjemna varnost, udobje, visoko kakovostni materiali in napredna funkcionalnost. Avtosedež je primeren za uporabo od rojstva do 4. leta starosti. Avtosedež se v avtomobil namesti s pomočjo Isofix baze Joie® i-Base™ Advance, ki je na voljo ločeno. Priporoča se vzvratna vožnja od rojstva do 4. leta starosti, saj so vzvratni avtosedeži do petkrat bolj varni od sedežev, ki so obrnjeni v samo smer vožnje. Vzvratna vožnja bistveno zmanjša tveganje za poškodbe za nerazvite mišice vratu in glave.

Izjemna baza Joie® i-Base™ Advance omogočena prilagoditev naklona lupinice. Funcija za prilagajanje naklona je nameščena na bazi. i-Size Isofix baza Joie® i-Base™ Advance ponuja kar 7 možnih pozicij naklona. Zanesljiva in resnično funkcionalna baza i-Base™ Advance je kompatibilna z različnimi modeli avtosedežev Joie®.

 

Morda vam bo prav tako všeč…