Grelna plišasta Ovčka Yoomi

Grelna plišasta ovčka Yoomi® je prikupna igrača, ki se po dveh minutah gretja v mikrovalovni pečici spremeni v termofor, ki vašega malčka greje vsaj uro.

Poleg toplote, ovčka oddaja prijeten in pomirjujoč vonj, saj je polnilo sestavljeno iz posebej izbranih pšeničnih zrn, oplemenitenih z najkakovostnejšo aromo francoske sivke.

Ovčko lahko uporabljamo kot toplo ninico ali pa kot toplotno telo, ki olajša kolike.

Grelna ovčka Yoomi je  tudi na policah trgovine Ajatutaja Koper.

19.99€ z DDV

Grelna ovčka Yoomi je inovativna plišasta igrača z grelno blazino s semeni, ki služi kot termofor za otroke. Pred spanjem ovčko za 2 minuti položimo v mikrovalovno pečico in s tem segrejemo njeno naravno polnilo iz prosa. Hkrati s tem aktiviramo tudi vonj sivke, ki je dodana polnilu. Otroka bo topla ovčka grela, da mu bo v postelji prijetno, vonj po sivki ga bo pomiril, nežen pliš pa pocrkljal.

Veikost: cca 25 cm.

Grelno ovčko lahko uporabljate tudi kot klasični termofor, le da vam je prihranjeno delo z natakanjem in menjavanjem vroče vode, saj inovativno polnilo iz prosa odlično akumulira toploto in jo nato počasi oddaja.

V skladu z normativi EN71-1/2/3 in BS8433:2004

OPOZORILO: Bodite pozorni, da ovčka ni prevroča, ko jo odstranite iz mikrovalovne pečice. Vroče ovčke nikoli ne približamo h koži otroka do tretjega leta starosti zaradi možnosti opeklin.

Morda vam bo prav tako všeč…