Gnezdece za dojenčka Done by Deer Plus – Dreamy Dots

Gnezdece Plus za dojenčka Done by Deer iz kolekcije Dreamy Dots.

Udobno gnezdece je posuto z drobnimi sanjskimi pikicami na beli osnovi. Gnezdece ustvari dojenčku varno okolje, ki mu zagotavlja občutek udobja pri prehodu iz maminega trebuščka v popolnoma novo okolje. Namenjen je počitku, spanju, lahko pa predstavlja tudi prijetno igralno okolje.

89.95€ z DDV

Počisti

Otroški spanec je zelo pomemben, zato ponudite svojemu otroku prijeten in udoben spanec z izdelki Done by deer. Poiščite izdelke in naredite popolno ležišče za vašega malčka. Izbirate lahko med: otroško posteljnino, posteljni odbijač, udobna gnezdeca. Vsi izdelki so iz 100% Oeko-Tex® certificiranega

Lastnosti gnezdeca Done by Deer:

Surovinska sestava: 100% Oeko-Tex® certificirani bombaž in polnilo poliuretanska pena.

Vzdrževanje:
Perite ločeno. Prevleka: Pralno pri 40 ° C, sušenje v stroju odsvetujemo saj se lahko skrči oz. spremeni obliko. Vzmetnica s peno: Samo ročno pranje. Poliestrska obroba: Pralno pri 40 ° C s programom za občutljivo perilo. Sušenje v sušilnem stroju pri nizki temperaturi. Odsvetujemo kemično čiščenje.

Zunanje dimenzije: 93 x 50 x 12 cm
Notranje dimenzije: 70 x 27 cm
Stranske in penastepovršine gnezdeca Done by Deer zagotavljajo odlično stabilnost in udobje. Zaradi novega sistema zadrge se prevleka lahko hitro sname, kar omogoča enostavno pranje prevleke, polnila ali vzmetnice posebej, v kolikor je to potrebno. Gnezdece je zasnovano z veliko mero skrbnosti in občutka za dojenčke, prav tako materiali in vsi varnostni vidiki, ki zagotavljajo najboljše udobje pri spanju. Gnezdeca Done by Deer so zračno prepustna in ravno zato maksimalno varna za vaše dojenčke.

Morda vam bo prav tako všeč…