Ni na zalogi

Gnezdece za dojenčka Done by Deer – Dreamy Dots Blue

Gnezdece za dojenčka Done by Deer iz kolekcije Dreamy Dots.

Gnezdece Done by Deer nudi dojenčku zavetje, udobje in toplino. Posebej primerno za novorojenčke, da se lažje prilagodijo novemu okolju. V gnezdecu, ki ga krasijo skandinavski vzorčki se bodo vaši sončki v prvih dneh življenja počutili varno in udobno.

Udobno gnezdece bo vašemu otroku nudilo varen občutek pri prehodu iz maminega trebuščka v otroško zibelko. Priporočamo, da otroka ne nosite v gnezdecu in da ga postavite na ravno površino, kjer prilagodite velikost gnezda s tem, da povlečete vrvice. Udobna gnezdeca najdete v različnih barvah katere krasijo skandinavski vzorčki.

79.90€ z DDV

Izdelki blagovne znamke Done by Deer so primerni za družine, ki verjamejo, da je življenje z otroci in življenje z odličnimi dizajni perfektna kombinacija.

Lastnosti gnezdeca Done by Deer:

Surovinska sestava: 100% Oeko-Tex® certificirani bombaž
Skrita zadrga in možnost prilagoditve veličine s pomočjo zategovanja vrvi.

Vzdrževanje:  pralna pri 40°C

Zunanje dimenzije: 55×80 cm (spodnji del se odpre)
Notranje dimenzije: 35×75 cm
Otroški spanec je zelo pomemben, zato ponudite svojemu otroku prijeten in udoben spanec z izdelki Done by deer. Poiščite izdelke in naredite popolno ležišče za vašega malčka. Izbirate lahko med: otroško posteljnino, posteljni odbijač, udobna gnezdeca. Vsi izdelki so iz 100% Oeko-Tex® certificiranega bombaža.

Morda vam bo prav tako všeč…