Gnezdece za dojenčka Done by Deer – Baloon

Gnezdece za dojenčka Done by Deer iz kolekcije Baloon.

Gnezdece Done by Deer nudi dojenčku zavetje, udobje in toplino. Posebej primerno za novorojenčke, da se lažje prilagodijo novemu okolju. V gnezdecu, ki ga krasijo skandinavski vzorčki se bodo vaši sončki v prvih dneh življenja počutili varno in udobno.

Udobno gnezdece bo vašemu otroku nudilo varen občutek pri prehodu iz maminega trebuščka v otroško zibelko. Priporočamo, da otroka ne nosite v gnezdecu in da ga postavite na ravno površino, kjer prilagodite velikost gnezda s tem, da povlečete vrvice. Udobna gnezdeca najdete v različnih barvah katere krasijo skandinavski vzorčki.

79.95€ z DDV

Počisti

Izdelki blagovne znamke Done by Deer so primerni za družine, ki verjamejo, da je življenje z otroci in življenje z odličnimi dizajni perfektna kombinacija.

Lastnosti gnezdeca Done by Deer:

Surovinska sestava: 100% Oeko-Tex® certificirani bombaž
Skrita zadrga in možnost prilagoditve veličine s pomočjo zategovanja vrvi.
Vzdrževanje:  pralna pri 40°C
Dimenzije: 73 x 33 cm
Otroški spanec je zelo pomemben, zato ponudite svojemu otroku prijeten in udoben spanec z izdelki Done by deer. Poiščite izdelke in naredite popolno ležišče za vašega malčka. Izbirate lahko med: otroško posteljnino, posteljni odbijač, udobna gnezdeca. Vsi izdelki so iz 100% Oeko-Tex® certificiranega bombaža.

Morda vam bo prav tako všeč…