Na zalogi

Flaška Pura Kiki 325 ml za malčke 6m+

Flaška Pura Kiki 325 ml z vključenim silikonskim ploščatim cucljem XL hitrega pretoka 6m+ ter silikonskim pokrovčkom, je narejena iz obstojnega nerjavečega in antibakterijskega jekla (1.4301/304), ki se uprablja v živilski industriji. Jeklenička ima merilno skalo na notranji strani in je varna za pomivanje v pomivalnem stroju.

Pura jeklenička je opremljena s silikonskim ovojem, ki omogoča lažji oprijem flaške. Ta je snemljiv in ostane le flaška iz inox jekla.

Vse Pura Kiki jekleničke so kompatibilne s Pura Kiki cuclji za novorojenčke in dojenčke, nastavki za malčke ter pokrovčki za shranjevanje, lahko pa se tudi enostavno spremenijo v stekleničko za vodo. Pura spodbuja dojenje. Materino mleko v Pura jeklenički je zaščiteno pred svetlobo in tako ohranja pomembne proteine in hranilne snovi.

17.99€ z DDV

Počisti

Flaška Pura Kiki 325 ml (6m+) z ustnikom iz silikona za učenje pitja.

Flaške Pura Kiki so izdelane v skladu z vsemi standardi kakovosti, ne vsebuje BPA in ostalih plastičnih delcev. Vse to preprečuje, da se škodljivi mikroorganizmi naselijo v stekleničko vašega malčka. Stekleničko odlikuje certifikat varnosti (FDA, CPSC, EU 10/2011) in doživljenska garancija. Vsi deli stekleničke, vključno s cucljem so pralni v pomivalnem stroju, na zgornji košarici.

Pura nudi visoko kvalitetni medicinski silikon. Omenjeni silikon je uporabljen pri vseh silikonskih cucljih, vključujoč cuclje za počasen, srednji in hiter tok ter nastavek za malčke. PURA cuclji omogočajo pestro izbiro različnih pretokov, kar omogoča lahek preskok iz dojenje do samostojne uporabe.

Pura Cuclji so tudi zračni, kar zmanjšuje verjetnost kolikov.

Pura Kiki flaške so kompatibilne tudi s cuclji drugih blagovnih znamk in sicer: Avent, MAM, Born Free, ThinkBaby, Pigeon in vsemi Pura modeli.

Morda vam bo prav tako všeč…