Ni na zalogi

Zimska prevleka za nosilko Ergobaby

Ergobaby zimska prevleka se preprosto pritrdi na vse Ergobaby nosilke in zagotavlja zaščito pred vetrom, dežjem, snegom in mrazom. Ergobabay Zimska prevleka je namenjena za sprehode deževnem ali hladnejšem vremenu saj omogoča, da je vaš malček popolnoma zaščitem pred padavimi, zato ne pustite, da le-te preprečijo potepanja in dogodivščine z vašim malčkom.

49.90€ z DDV

Nova in izboljšana Ergobaby zimska prevleka za nosilko ima toplo podlogo iz flisa in vodoodporno zunanjo tkanino. Resnično namenjena premagati vremenske dejavnike, zunanja plast zagotavlja zaščito pred vetrom, dežjem in snegom, medtem ko notranja podloga iz flisa zagotavlja, da je dojenčku toplo in udobno.

Ergobaby zimska prevleka se preprosto pritrdi na vse Ergobaby nosilke in zagotavlja zaščito pred vetrom, dežjem, snegom in mrazom. Ergobabay Zimska zaščita je namenjena za sprehode deževnem ali hladnejšem vremenu saj omogoča, da je vaš malček popolnoma zaščitem pred padavimi, zato ne pustite, da le-te preprečijo potepanja in dogodivščine z vašim malčkom.

Lastnosti:

  • Zunanja vodoodporna tkanina 100% poliester
  • Notranja tkanina 100% poliester, flis
  • Elastična kapuca
  • Elastičen prilagodljiv prostor za noge
  • Pralna v pralnem stroju

Pomembno: Zimska prevleka ni kompatibilna z Ergobaby nosilkami, ki so bile proizvedene pred letom 2012. Primerna za uporabo tudi z Mehko nosilko Ergobaby 360 s 4 položaji nošenja.

Morda vam bo prav tako všeč…