Ducky zabavni lov na račke Janod

Dodajte nekaj zabave kopanju v domači banji, bazenčku ali pa zgolj igri na prostem. S šestimi živobarvnimi račkami ter dvema lesenima ribiškima palicama (mimogrede – na koncu ribiških palic sta pritrjena popolnoma varna kaveljčka), se bodo tako vaši malčki, kakor tudi vi, zabavali ure in ure.

19.80€ z DDV

Oznaki: ,

Ducky zabavni ribolov Janod poskrbi za nekaj dodatne zabave pri  kopanju v domači kopalnici ali pa v bazenčku na prostem!  Igro pa lahko speljemo tudi na suhem.

Ducky je oblikovan v Franciji, sestavlja pa ga šest živobarvnih gumijastih račk, ki v vodi tudi špricajo, ter dve leseni ribiški palici s popolnoma varnimi kaveljčki. Račke bodo vaši malčki ujetli tako, da bodo z malce spretnosti in potrpežljivosti zataknili kaveljčke na repu račke.

Račke plavajo na vodi, zato so idealne za zabavo v domači banji ali bazenu, lahko pa se enostavno lotite  kar iz vašega kavča. Kjerkoli že se odločite ribariti, Janod garantira obilico zabave! Ducky je zapakiran v lično prozorno torbico z ročaji, za priročno shranjevanje ali prenašanje.

Značilosti :
– velikost ribic: 10cm x 4,5cm x 4,5cm
– dolžina ribiških palic: 30cm
– primerno za otroke od 24. mesecev dalje

OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3. leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih otroci lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Predno otroku izročite igračo odstranite embalažo. Shranite informacije za poznejšo rabo.