Darilni set Hevea grizalo iz kavčuka in račka Kawan

Hevea darilni set vsebuje grizalo in igračko za kopanje, narejeno iz 100% naravnega kavčuka. Z uporabo naravnih barv Kawan račka spodbuja otrokovo občutek dotika in vzpodbuja razvoj otrokovega vida.grizalo račka Kawan je naravno otroško grizalo, ki je izdelano iz 100% naravnega kavčuka.  Upogljiva in mehka guma spodbuja naravno gibanje dojenčkovih ust. Pakirano je v unikatni in varni Hevea darilni embalaži, ki je narejena iz recikliranega in biološko razgradljivega materiala. Za potisk embalaže je uporabljeno sojino črnilo.

Odlično darilo za Baby shower.

Hevea izdelke iz naravnega kavčuka si lahko ogledate v Ajatutaja Koper!

29.99€ z DDV

Darilni set Hevea vsebuje grizalo in igračko za kopanje, narejeno iz 100% naravnega kavčuka. Grizalo račka Kawan je naravno otroško grizalo izdelano iz 100% naravnega kavčuka. Pakirano je v unikatni in varni Hevea darilni embalaži, ki je narejena iz recikliranega in biološko razgradljivega materiala. Za potisk embalaže je uporabljeno sojino črnilo.

  • Račka Kawan grizalo je popolnoma brez ftalatov, barv, PVCja, silikona in BPAja.
  • Upogljiva in mehka guma spodbuja naravno gibanje dojenčkovih ust.
  • Nežna tekstura račke pomirja razdrežene dlesni in jih masira.
  • Omogoča dober oprijem otroških rokic.
  • Je izredno higienski, saj je sestavljen le iz enega kosa, kar prepreči kopičenje bakterij v razpokah in sklepih.
  • Izdelek je prejel že številne prestižne nagrade in nosi oznako Sehr gut (zelo dobro).
  • Ustreza EU varnostnim standardom EN71.
  • Primerno za otroke od rojstva dalje 0+

Vsi HEVEA izdelki so testirani s strani dobro poznanih mednarodnih združenj, ko so SGS, Intertek and Bureau Veritas, da ustrezajo evropskim, ZDA, kanadskim in avstralskim standardom. Dude HEVEA ustrezajo  EN1400, AS/NZS ISO 8124, in ASTM standardom. Serjska koda je vgravirana v vsako dudico, pando in cucelj, da določimo datum proizvodnje. Testirajo vsako posamezno dudo, da se prepričajo o tem, da bo prenesla vse pritiske uporabe.

HEVEA dudice, igračke, grizala in vodne igračke so narejeni iz 100% naravne gume, ki je bio-razgradljiv in trajnosten vir. Naravna guma se fizično in kemično popolnoma razgradi – že z izpostavitvijo sončni svetlobi, zraku in vlagi.

Morda vam bo prav tako všeč…