Darilni paketek za novorojenčka A Little Lovely Company (M)

Prikupno darilo za novorojenčka A Little Lovely Company osreči vsako nosečnico ali mamico ob rojstvu svojega malega zakladka. Darilna škatlica (M) vsebuje visokokakovostne kozmetične izdelke, prikupno kronico ali nogavičke iz blaga (0-3 mesece), ki bo idealna za prva fotografiranja vaših princev in princesk, otroške foto kartice, s katerimi lahko ujamete najpomembnejše razvojne stopnje dojenčka ter priljubljeno mini led lučko, ki se ne segreva in oddaja nežno svetlobo.

Na voljo v 3 barvah: roza, modra, smetana.

26.95€ z DDV

Počisti

Simpatična darilna škatlica proizvajalca A little Lovely company je na voljo v 3 barvah. Darilni paketek za novorojenčka (M) je idelana izbira za darilo ob rojstvu ali pa za Babyshower obdarovanju nosečnice.

Darilni paket NEUTRAL vsebuje: 
Mini lučka: Oblak, Tiny Humans šampon za kopanje, otroške nogavičke (0-3 meseca), 12 obojestranskih otroških foto kartic.
Dimenzije darilna škatla: 19 x 16,5 x 12 cm

Darilni paket FANTEK vsebuje:
Mini lučka: T-Rex, Tiny Humans šampon za kopanje, kronico iz blaga v sivi barvi (0-3 meseca), 12 obojestranskih otroških foto kartic.
Dimenzije darilna škatla: 19 x 16,5 x 12 cm

Darilni paket PUNČKA vsebuje:
Mini lučka: Labod, Tiny Humans losjon za dojenčke, kronico iz blaga v roza barvi (0-3 meseca), 12 obojestranskih otroških foto kartic.
Dimenzije darilna škatla: 19 x 16,5 x 12 cm

Morda vam bo prav tako všeč…