% Na zalogi

BOBA Wrap nosilka – raztegljivi trak Seville

Raztegljiv trak Boba Wrap je idealna nosilka za prve mesece z dojenčkom, pa tudi kasneje. Ker je mehka, udobna in enostavna za uporabo je izredno priljubljena tako pri starših, kot otrocih. Dojenčki se pomirijo ob tesnem stiku s staršem, saj čutijo vaš utrip, toploto in gibanje, vam pa nosilka omogoča udobno nošenje in resnično proste roke!

Boba Wrap noslika je idealna rešitev za dojenčke, ki veliko jočejo in se radi nosijo. Otrok bo čutil mamino toplino in se lažje umiril. Mamica pa bo imela proste roke in manjše bolečine v križu kot sicer.

55.99€ 47.59€ z DDV

BOBA Wrap nosilka – raztegljivi trak Seville, je idealna nosilka tako za prve mesece z dojenčkom, kot tudi kasneje. Zelo primeren za “kengurujčkanje” nedonošenčkov,  kontakt “koža na kožo”, enostavno dojenje, ter na splošno pomirjanje in povezovanje z vašim dojenčkom, saj otrok v nosilki čuti vaš utrip, toploto in gibanje. Mehek, udoben in raztegljiv trak zaradi posebne vrste pletenja omogoča, da je otrok dobro podprt po celotni dolžini telesa, teža otroka pa se enakomerno razporedi čez obe rami in hrbet. Omogoča, da otroka nosimo visoko in blizu našega težišča, kar predstavlja udobno nošenje in resnično proste roke za razna opravila, igro s sorojenci,…

Izdelki Boba so na voljo tudi v trgovini Ajatutaja Koper, kjer jih lahko tudi preizkusite.

Velika prednost  Boba Wrap je resnično enostavna uporaba, saj trak zavezujemo samo na en preprost način, otroka pa šele nato vstavimo v nosilko (kar pomeni, da traku ni potrebno vedno znova zavezovati).

Informacije o izdelku BOBA Wrap:
– primeren za nošenje od rojstva do 18 mesecev
– možni položaji: spredaj
– material: 95% bombaž, 5% spandex
– univerzalna velikost ustreza vsem postavam
– “objame” otroka
– zasnovano v ZDA
– nega: pranje v pralnem stroju, in sicer z blagim detergentom na program za občutljivo perilo.

Ne uporabljajte belila. Sušite na zraku ali v sušilnem stroju.

 

Morda vam bo prav tako všeč…