BIBS okrogla duda iz kavčuka pak.2 – Night

Nočna verzija BIBS DUDE ima ročaj, ki ponoči sveti, da boste dudo lažje našli. Sesalni del je izdelan iz 100% naravnega kavčuka. Naravni kavčuk je svilnat, mehak in fleksibilen ter daje otroku naravni občutek sesanja.

Dude BIBS so na voljo v dveh velikostih.

9.90€ z DDV

Počisti

Svetovno znane BIBS dude z značilnim okroglim ščitom in vpojnim delom v obliki češnje, dajejo otrokom udobje in varnost že skoraj 50 let.

BIBS dudice so na voljo tudi v trgovini Ajatutaja Koper!

Okrogli, svetlobni ščit je obrnjen proč od obraza otroka. To zagotavlja oskrbo zraka z občutljivo kožo v območju ust in zmanjša draženje.

Sesalni del  dude je izdelan iz 100% naravnega kavčuka. Naravni kavčuk je svilnat, mehak in fleksibilen ter daje otroku naravni občutek sesanja. Okrogli zunanji del dude, pa je oblikovan tako, da je rahlo upognjen proč od obraza otroka. To zagotavlja oskrbo zraka z občutljivo kožo v območju ust in zmanjša draženje nežne dojenčkove kože.

Lastnosti dudic BIBS:

  • OKROGLA OBLIKA dudice ponazarja mamino bradavico (zato jo imajo radi tudi dojeni otroci)
  • PONOČI SE OKROGLI ŠČIT SVETI
  • NARAVNI MATERIAL (cucelj je iz naravnega kavčuka, ostali deli pa iz kvalitetnega polipropilena, brez BPA, PVC in ftalatov)
  • EN 1400 + A1 (dude BIBS so izdelane v skladu z najnovejšim evropskim standardom varnosti in kakovosti)
  • Oblikovano in izdelano na Danskem.
  • SKLADIŠČENJE Duda naj bo vedno suha in zaščitena pred umazanijo, npr. v omari ali na dnu škatle. Izogibajte se dajanju dude v neposredni sončni svetlobi in vročini, saj lahko to oslabi naravni lateks. Prav tako ne shranjujte dude v razkužilu / sterilizirajoči tekočini.
  • ČIŠČENJE: Pred prvo uporabo dude, dajte dudo v vrelo vodo za vsaj 5 minut.

Morda vam bo prav tako všeč…