Beaba žlica 360° – neon

Žlička 360° z vrtečim se ročajem je zelo priročna, saj vedno ostane v vodoravnem položaju, ne glede na to, kako otrok žličko drži. Ročaj 360°preprečuje otroku polivanje hrane in pomaga pri učenju pravilnega držanja žlice. Ročaj se lahko zaklene in se v tem primeru ne vrti.

7.90€ z DDV

Otroška žlička 360° Beaba je znameniti izdelek francoske znamke, ki bo vašim malčkom olajšal uporabo pribora. Žlica za otroke Beaba  360 je  je primerna za otroke že od njihovega 8. meseca starosti. Žlička Beaba 360 se zahvaljujoč možnosti obračanja , vedno ostaja v horizontalnem položaju. Hrana z žličke se ne bo polila niti, ko jo bodo otroci držali nepravilno. Žlička 360° znamke Beaba je globoka in je zato primerna predvsem za juhe in kašice. Zahvaljujoč vrtljivi žlički bodo vaši malčki v usta hrano vedno prinesli in tako ne bodo napravili nobenega nereda.

Uspeh samostojnega hranjenja z žličko 360° znamke Beaba ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše. Žlička ima na svojem koncu nosilec, ki omoggoča, da je žlička v pravilnem položaju tudi takrat, ko jo otroci položijo na mizo.

Dimenzije žličke: 16x3x4 cm
Teža: 20gr
BPA free

Morda vam bo prav tako všeč…