BabyNova steklenička s širokim grlom 240 ml

BabyNova steklenička s širokim grlom 240 ml

baby-nova-steklenicka-44240
baby-nova-steklenicka-44240-rumena
baby-nova-steklenicka-44240-roza
baby-nova-steklenicka-44240-modra
baby-nova-steklenicka-44240
baby-nova-steklenicka-44240-rumena
baby-nova-steklenicka-44240-roza
baby-nova-steklenicka-44240-modra

BabyNova steklenička s širokim grlom 240 ml

5.90€ z DDV

Steklena flaška 240 ml s širokim grlom BABY NOVA  je v kompletu z zelo mehkim silikonskim cuceljem okrogle oblike za  mleko. Cucelj je univerzalne velikosti od 0-24 mesecev

Oblika peščene ure omogoča odličen oprijem stekeničke med hranjenjem, široko dno stabilnost stekleničke na ravni podlagi, široko grlo pa enostavno polnjenje in čiščenje.

Anti-Colic – BPA free

Na voljo v treh barvah: roza, rumena in modra.

Izdelki Baby Nova so na voljo tudi v naši trgovini Ajatutaja Koper.

Počisti
Šifra: 8634 Kategorij: , , Oznaki: , Proizvajalec:

Steklena flaška – BabyMova steklenička široko grlo je modernega dizajna z lepimi motivi, primerna za hranjenje novorojenčkov. Oblika peščene ure omogoča odličen oprijem stekeničke med hranjenjem, široko dno stabilnost stekleničke na ravni podlagi, široko grlo pa enostavno polnjenje in čiščenje.

Steklenice so odporne na kuhanje in čiščenje v pomivalnem stroju. Steklenice so zelo vzdržljive in ne absorbirajo vonja ali madežev čaja/mleka/soka, seveda ob pravilnem vzdrževanju!

Stekleničke ne vsebujejo vsebuje BPA (Bisfenola-A) in ustrezajo Evropskemu standardu EN 14350. Proizvedeno v EU!

Steklenički je priložen zelo mehak silikonski cucelj široko grlo okrogle oblike za  mleko. Cucelj je univerzalne velikosti od 0-24 mesecev

O blagovni znamki BABY-NOVA

Za izdelki BABY-NOVA stoji nemško družinsko podjetje Novatex GmbH, ki v sodelovanju z zobozdravniki, ortodonti, znanstveniki in starši že več kot 25 let raziskuje in razvija inovativne rešitve za otroško nego in hranjenje. V lasti imajo tovarno v mestu Langenstein v Nemčiji.

Številni izdelki BABY-NOVA so prejemniki ocene “odlično” (Sehr gut), ki jo podeljuje nemška revija za potrošnike ÖKO TEST, duda BABY-NOVA Dentistar pa je prva duda na svetu nagrajena s nazivom “zobom prijazna” (Toothfriendly).

Dodatne informacije

BARVE:

MODRA, ROZA, Rumena

DOBAVA:

Na zalogi

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.