Baby Nova steklenička s širokim grlom 230 ml

Steklena flaška 230 ml s širokim grlom BABY NOVA  je v kompletu z zelo mehkim silikonskim cuceljem okrogle oblike za  mleko. Cucelj je univerzalne velikosti od 0-24 mesecev

Oblika peščene ure omogoča odličen oprijem stekeničke med hranjenjem, široko dno stabilnost stekleničke na ravni podlagi, široko grlo pa enostavno polnjenje in čiščenje.

8.90€ z DDV

Počisti

Steklena flaška – BabyMova steklenička široko grlo je modernega dizajna z lepimi motivi, primerna za hranjenje novorojenčkov. Oblika peščene ure omogoča odličen oprijem stekeničke med hranjenjem, široko dno stabilnost stekleničke na ravni podlagi, široko grlo pa enostavno polnjenje in čiščenje.

Na voljo v treh barvah: roza, rumena in modra. Steklenički je priložen zelo mehak silikonski cucelj široko grlo okrogle oblike za  mleko. Cucelj je univerzalne velikosti od 0-24 mesecev

Izdelki Baby Nova so na voljo tudi v naši trgovini Ajatutaja Koper.

Steklenice so odporne na kuhanje in čiščenje v pomivalnem stroju. Steklenice so zelo vzdržljive in ne absorbirajo vonja ali madežev čaja/mleka/soka, seveda ob pravilnem vzdrževanju!

Stekleničke ne vsebujejo vsebuje BPA (Bisfenola-A) in ustrezajo Evropskemu standardu EN 14350. Proizvedeno v EU!

Anti-Colic – BPA free

O blagovni znamki BABY-NOVA

Za izdelki BABY-NOVA stoji nemško družinsko podjetje Novatex GmbH, ki v sodelovanju z zobozdravniki, ortodonti, znanstveniki in starši že več kot 25 let raziskuje in razvija inovativne rešitve za otroško nego in hranjenje. V lasti imajo tovarno v mestu Langenstein v Nemčiji.

Številni izdelki BABY-NOVA so prejemniki ocene “odlično” (Sehr gut), ki jo podeljuje nemška revija za potrošnike ÖKO TEST, duda BABY-NOVA Dentistar pa je prva duda na svetu nagrajena s nazivom “zobom prijazna” (Toothfriendly).

Morda vam bo prav tako všeč…