Ni na zalogi

Baby Nova steklenička 125 ml

Steklena flaška 125 ml BABY NOVA  je v kompletu z zelo mehkim silikonskim cuceljem okrogle oblike za  mleko. Cucelj je univerzalne velikosti od 0-24 mesecev

  • V  bolnišnicah in porodnišnicah po Sloveniji!
  • Modri tisk
  • Priložen silikonski cucelj »UNI« velikost, primerno za dojenčke in malčke v starosti 0-24 mesecev
  • Ne vsebuje BPA (Bisfenola-A)
  • Ustreza Evropskemu standardu EN 14350
Anti-Colic – BPA free

3.90€ z DDV

Baby Nova steklenička 125 ml.

Za prvo stekleničko, ki jo uporabljamo pri hranjenju naših malčkov, se ponovno uveljavlja naravni material steklo, ki je trden, prozoren, temperaturno obstojen, enostaven za čiščenje in neprepusten za mikroorganizme. Steklo je tudi najbolj primerno za samega otroka in z ekološkega vidika za okolje, v katerem živimo.

Izdelki Baby Nova so na voljo tudi v naši trgovini Ajatutaja Koper.

Steklena steklenička je namenjena za hranjene otroka takoj po njegovem rojstvu in je posebej primerna za starše, ki dajejo velik pomen na higieno. Steklenice so odporne na kuhanje in čiščenje v pomivalnem stroju. Steklenice so zelo vzdržljive in ne absorbirajo vonja ali madežev čaja/mleka/soka, seveda ob pravilnem vzdrževanju!

O blagovni znamki BABY-NOVA

Za izdelki BABY-NOVA stoji nemško družinsko podjetje Novatex GmbH, ki v sodelovanju z zobozdravniki, ortodonti, znanstveniki in starši že več kot 25 let raziskuje in razvija inovativne rešitve za otroško nego in hranjenje. V lasti imajo tovarno v mestu Langenstein v Nemčiji.

Številni izdelki BABY-NOVA so prejemniki ocene “odlično” (Sehr gut), ki jo podeljuje nemška revija za potrošnike ÖKO TEST, duda BABY-NOVA Dentistar pa je prva duda na svetu nagrajena s nazivom “zobom prijazna” (Toothfriendly).

Morda vam bo prav tako všeč…