% Na zalogi

Baby Tula mehka nosilka Standard – Twiggy

Mehka nosilka Tula Toddler  Standard je ergonomska nosilka, ki  je primerna je za malčke od 7 do 20 kg oziroma otrokove velikosti. V kombinaciji z vstavkom za novorojenčke (prodaja se posebej) omogoča nošenje od rojstva.

Zagotavlja ergonomski M-položaj, ki omogoča zdrav telesni razvoj otroka.

139.90€ 125.90€ z DDV

Mehke nosilke Baby Tula lahko pred nakupom preizkusite v trgovini Ajatutaja Koper.

Mehka nosilka Baby Tula Standard je primerna za malčke od 7 kg do 20 kg oz. od rojstva z uporabo nastavka za novorojenčke, ki se kupi ločeno.

Nosilka Tula Standard ponuja 2 položaja nošenja in sicer:

  1. Klasičnega,  z otročkom spredaj obrnjenim k vam,
  2. Na hrbtu in novim položajem za Tula nosilke.

Lastnosti nosillke Tula Standard:

  • Primerno za otroke od 4 mesecev do 3 let oziroma nad 7 kg pa vse tja do 20 kg
  • Omogoča nošenje spredaj in zadaj v naravnem ergonomskem položaju za daljše obdobje nošenja
  • Nastavljive, dvojno podložene naramnice, ki poskrbijo za vaše udobje in nudijo enostavno nastavljanje za mamice in očke.
  • Odvisno od položaja blazinice je hrbtišče lahko visoko 44 cm, ko je blazinica pripeta dol in do 47 cm, ko je pripeta gor.
  • Pas je širok 13 cm in se raztegne do 69 cm dolžine. Dodatna tkanina se raztegne v približno 76 cm (skupno ~ 145 cm.)
  • Teža nosilke: 0,9kg
  • Zračeno in izredno lahko platno, izdelano iz 100% OEKO-TEX® Standard certificiranega platna.
  • Nosilko po potrebi očistite z vlažno krpo ali jo operite v pralnem stroju v hladni vodi na programu za očutljivo perilo brez centifuge, z blagim detergentom. Sušite na zraku.

Vsak položaj nošenja ponuja naraven, ergonomski položaj, ki je udoben za malčka in spodbuja zdrav razvoj kolkov in hrbtenice.

Podložene naramnice omogočajo udobno in enostavno nošenje in so enostavno hitro nastavljive. Širok podložen pas pomaga razporediti težo otroka med obe rameni in hrbet. Podložene so tudi odprtine za malčkove nogice, ki ponujajo kar največ udobja in ohranjajo ergonomski položaj sedenja. V velik priročen žep na pasu lahko pospravite telefon, ključe in podobne malenkosti. Nosilka ima priloženo kapuco za varovanje glavice, ko otrok zaspi, diskretno dojenje ali zaščito pred vremenom, kapuca je snemljiva in nastavljiva.

Opozorilo: Otročka nosite spredaj obrnjenega k vam, vse dokler ne bo zmožen pravilno nadzorovati glave in telesa. Preden začnete uporabljati položaj v katerem je otrok obrnjen proti naprej, mora otrok dobro nadzorovati glavo in vrat, ter njegova brada mora biti nad blazinico, oz. nad zgornjim robom nosilke. Priporočena teža otroka za nošenje v položaju proti naprej je med 6 in 10 kg, ter za optimalno udobje priporočamo krajše nošenje v tem položaju. Opazujte otroka za znake dremavosti ali prekomerne stimulacije. Otrok ne sme spati v nosilki v položaju, ko je obrnjen proti naprej.

Morda vam bo prav tako všeč…