Baby Tula mehka nosilka Explore – Mint Chip

Mehka nosilka Baby Tula Mint Chip je primerna za otroke od rojstva dalje brez uporabe vstavka za novorojenčka. Nosilnost nosilke Tula Explore je kar 20.4 kg.  Nosilka Baby Tula je nastavljiva po višini in širini in se zato odlično prileže vsaki postavi in omogoča 3 položaje nošenja (spredaj v obe smeri in na hrbtu, ko je otrok večji) . Zagotavlja ergonomski M-položaj, ki omogoča zdrav telesni razvoj otroka.

 

Mehke nosilke Baby Tula lahko pred nakupom preizkusite v trgovini Ajatutaja Koper.

179.90€ z DDV

Mehka nosilka Baby Tula Explore je primerna za novorojenčke in malčke od 3,2 kg do 20,4 kg. Ponuja več položajev nošenja in sicer:

  1. klasičnega,  z otročkom spredaj obrnjenim k vam,
  2. na hrbtu in novim položajem za Tula nosilke,
  3. spredaj z otročkom obrnjenim naprej.

Vsak položaj nošenja ponuja naraven, ergonomski položaj, ki je udoben za malčka in spodbuja zdrav razvoj kolkov in hrbtenice.

Inovativno hrbtišče in sedišče se enostavno spremeni tako, da ustreza vašemu otročku od prvih dni pa vse do vrtca. Lahko se uporablja v več položajih, ki omogočajo podporo vratu in glavice za novorojenčke in speče malčke. Nosilka je izdelana s skrbjo za otročke in osebe, ki jih nosijo in je izdelana iz 100% mehkega bombaža, ki diha in je enostaven za vzdrževanje. Lahko se opere v pralnem stroju.

Podložene naramnice omogočajo udobno in enostavno nošenje in so enostavno hitro nastavljive. Širok podložen pas pomaga razporediti težo otroka med obe rameni in hrbet. Podložene so tudi odprtine za malčkove nogice, ki ponujajo kar največ udobja in ohranjajo ergonomski položaj sedenja.

V velik priročen žep na pasu lahko pospravite telefon, ključe in podobne malenkosti. Nosilka ima priloženo kapuco za varovanje glavice, ko otrok zaspi, diskretno dojenje ali zaščito pred vremenom, kapuca je snemljiva in nastavljiva.

Lastnosti nosilke Tula Explore:

  • Hrbtišče nosilke je nastavljivo v širini in sicer od 13 cm do 38 cm.
  • Odvisno od položaja blazinice je hrbtišče lahko visoko 34 cm, ko je blazinica pripeta dol in do 43 cm, ko je pripeta gor.
  • Pas je širok 13 cm in se raztegne do 69 cm dolžine. Dodatna tkanina se raztegne v približno 76 cm (skupno ~ 145 cm.)
  • Teža nosilke: 0,8 kg
  • Izdelana je iz kvalitetnega bombažnega pletiva in je enostavna za vzdrževanje in pranje v pralnem stroju.

Opozorilo: Otročka nosite spredaj obrnjenega k vam, vse dokler ne bo zmožen pravilno nadzorovati glave in telesa. Preden začnete uporabljati položaj v katerem je otrok obrnjen proti naprej, mora otrok dobro nadzorovati glavo in vrat, ter njegova brada mora biti nad blazinico, oz. nad zgornjim robom nosilke. Priporočena teža otroka za nošenje v položaju proti naprej je med 6 in 10 kg, ter za optimalno udobje priporočamo krajše nošenje v tem položaju. Opazujte otroka za znake dremavosti ali prekomerne stimulacije. Otrok ne sme spati v nosilki v položaju, ko je obrnjen proti naprej.

Morda vam bo prav tako všeč…