Baby Nova flaška z ročaji 150 ml

PP flaška s širokim grlom BABY NOVA  je v kompletu z zelo mehkim silikonskim cuceljem okrogle oblike za čaj. Silikonski cucelj je univerzalne velikosti od 0-24 mesecev.

Oblika flaške in snemljivimi ročaji, omogočajo odličen oprijem stekeničke med hranjenjem, široko dno stabilnost stekleničke na ravni podlagi, široko grlo pa enostavno polnjenje in čiščenje.

Anti-Colic – BPA free

6.90€ z DDV

Počisti

Baby Nova flaška z ročaji 150 ml ne vsebuje vsebuje BPA (Bisfenola-A) in ustrezajo Evropskemu standardu EN 14350. Proizvedeno v EU!

PP steklenička se lahko uporablja kot učna steklenička s katero se  otrok uči samostojnega pitja tekočin 150 mL. Opremljena je  z ergonomičnimi  ročaji, ki omogočajo otroku  enostavno samostojno pitje tekočin.

Izdelki Baby Nova so na voljo tudi v naši trgovini Ajatutaja Koper.

Steklenice so odporne na kuhanje in čiščenje v pomivalnem stroju. Steklenice so zelo vzdržljive in ne absorbirajo vonja ali madežev čaja/mleka/soka, seveda ob pravilnem vzdrževanju!

O blagovni znamki BABY-NOVA

Za izdelki BABY-NOVA stoji nemško družinsko podjetje Novatex GmbH, ki v sodelovanju z zobozdravniki, ortodonti, znanstveniki in starši že več kot 25 let raziskuje in razvija inovativne rešitve za otroško nego in hranjenje. V lasti imajo tovarno v mestu Langenstein v Nemčiji.

Številni izdelki BABY-NOVA so prejemniki ocene “odlično” (Sehr gut), ki jo podeljuje nemška revija za potrošnike ÖKO TEST, duda BABY-NOVA Dentistar pa je prva duda na svetu nagrajena s nazivom “zobom prijazna” (Toothfriendly).

Morda vam bo prav tako všeč…