Baby Nova flaška za učenje pitja 125 ml

Baby Nova flaška za učenje pitja z ročaji 125 ml se je opremljena s  trdim nastavkom – ustnikom in ergonomičnimi ročaji, ki omogočajo otroku enostavno in samostojno pitje tekočin.

5.90€ z DDV

Počisti

Baby Nova flaška z ročaji 125 ml ne vsebuje vsebuje BPA (Bisfenola-A) in ustrezajo Evropskemu standardu EN 14350. Proizvedeno v EU!

PP steklenička se lahko uporablja kot učna steklenička s katero se  otrok uči samostojnega pitja tekočin. Opremljena je s  trdim nastavkom – ustnikom in ergonomičnimi  ročaji, ki omogočajo otroku  enostavno samostojno pitje tekočin.

Izdelki Baby Nova so na voljo tudi v naši trgovini Ajatutaja Koper.

Steklenice so odporne na kuhanje in čiščenje v pomivalnem stroju. Steklenice so zelo vzdržljive in ne absorbirajo vonja ali madežev čaja/mleka/soka, seveda ob pravilnem vzdrževanju!

O blagovni znamki BABY-NOVA

Za izdelki BABY-NOVA stoji nemško družinsko podjetje Novatex GmbH, ki v sodelovanju z zobozdravniki, ortodonti, znanstveniki in starši že več kot 25 let raziskuje in razvija inovativne rešitve za otroško nego in hranjenje. V lasti imajo tovarno v mestu Langenstein v Nemčiji.

Številni izdelki BABY-NOVA so prejemniki ocene “odlično” (Sehr gut), ki jo podeljuje nemška revija za potrošnike ÖKO TEST, duda BABY-NOVA Dentistar pa je prva duda na svetu nagrajena s nazivom “zobom prijazna” (Toothfriendly).

Morda vam bo prav tako všeč…