Baby Nova cucelj za stekleničko – Silikon

Cucelj iz mehkega silikona lahko namestimo na vse stekleničke Baby Nova z ozkim grlom (125 ml ali 240ml).

  • Okrogla oblika cuclja iz mehkega silikona
  • UNI« velikosti, primerno za dojenčke in malčke v starosti 0-24 mesecev
  • Vgrajen »anti-colic ventilček«, ki zmanjšuje tlak v stekelnički in tako vnos zraka
  • 3 pretoki na voljo: Čaj (velkost S), Mleko (velikost M) ali Gosto hrano (velikost L)
  • Ustreza Evropskemu standardu EN 14350
  • BPA free

3.90€ z DDV

Počisti

Cucelj zamenjajte po eni do dvomesečni uporabi, zaradi higijenskih in varnostnih razlogov. Izdelan je iz mehkega silikona, ne vsebuje BPA in ima anti kolik sitem. Ventil v  spodnjem delu cuclja omogoča izenačen pritisk v steklenički in zmanjšuje nezaželeno goltanje zraka pri pitju tekočine. Navoj čvrsto pritrdite, a ne premočno, da ventil in  rob cuclja nista premočno stisjena.

Pozor: lahko se uporablja samo pod nadzorom odrasle osebe. vedno je potrebno pred hranjenjem  preveriti temperaturo tekočine(hrane-obroka v steklenički). To preverite enostavno  tako, da vsebino kanete na občutljivi del kože na roki. V nobenem primeru cuclja ne uporabljajte pred spanjem in nikoli kot pomirjevalno dudo. Daljše sesanje tekočin povzroči zobno gnilobo.

Pozor: Vsi neuporabni dodatki morajo biti izven dosega otroških rok, mali deli kot npr. cucelj, tesnilna ploščica se lahko pogoltne oz. povzroči zadušitve. Pred vsako uporabo preverjajte cucelj, vlecite ga v vse smeri, tako preverite mehanske poškodbe. Ne izpostavljajte cuclja žgočim sončnim žarkom,vročini ali pa daljšemu  kot je priporočljivo dezinfekcijskemu sredstvu. Že pri prvih znakih poškodb ali manjka cuclja, risov, lepljivosti, sprememb oblike  cucelj-vrzite cucelj proč!

Čiščenje: Pred prvo uporabo prekuhajte cucelj v vreli vodi 5 minut. Pred in po vsaki uporabi ga temeljito sperite pod tekočo toplo vodo , ter še prekuhajte v vreli vodi 3 minute (ne v loncu za paro ali mikrovalovni pečici). Ostanek tekočine temeljito iztisnite iz cuclja. Bodite pozorni, da je dovolj  tekočine v loncu za prekuhavanje, ker lahko nastanejo poškodbe materiala. Ne pomivajte v pomivalnem stroju, saj čistilna sredstva lahko povzročijo poškodbe materiala.

O blagovni znamki BABY-NOVA

Za izdelki BABY-NOVA stoji nemško družinsko podjetje Novatex GmbH, ki v sodelovanju z zobozdravniki, ortodonti, znanstveniki in starši že več kot 25 let raziskuje in razvija inovativne rešitve za otroško nego in hranjenje. V lasti imajo tovarno v mestu Langenstein v Nemčiji.

Številni izdelki BABY-NOVA so prejemniki ocene “odlično” (Sehr gut), ki jo podeljuje nemška revija za potrošnike ÖKO TEST, duda BABY-NOVA Dentistar pa je prva duda na svetu nagrajena s nazivom “zobom prijazna” (Toothfriendly).

Morda vam bo prav tako všeč…