Avtosedež UPPAbaby MESA i-Size (40-75cm)

Inovativna tehnologija vgrajena v avtosedež UPPAbaby Mesa zagotavlja preprosto, pravilno in varno namestitev avtosedeža – brez ugibanja. Sistem SMART-Secure z vizualnimi indikatorji, ki se iz rdečih spremenijo v zelene, pa omogoča natančno namestitev in zagotavlja varnost otroka brez kompromisov. MESA zagotavlja največjo enostavnost in najmanjšo možnost napake pri namestitvi.

Avtosedež Mesa se preprosto namesti na ogrodje vozička Uppababy VISTA – brez nikakršnih adapterjev.

289.00€ z DDV

Počisti

SMARTSECURE tehnologija
MESA je edini otroški sedež s tehnologijo samozategovanja pasu in z indikatorji, ki zagotovijo, da je baza pravilno in varno pritrjena. Enostavna namestitev je eden izmed razlogov, da je MESA dobitnik 5 zvezdic podeljenih pri NHTSA testu.

PRILAGODLJIVO NASLONJALO ZA GLAVO Z NAPREDNO ZAŠČITO PRED BOČNIMI UDARCI
Naslonjalo je utrjeno z EPP peno, ki preprečuje premike glave novorojenčka pri bočnem trku. Kar 51% bočnih trkov z novorojenčki se konča s smrtjo*, zato je lupinica MESA narejena z mislijo na varnost in se prilagaja tudi rasti otroka.

BREZ PODALJŠEVANJA PASU
Unikaten varnostni pas ne zahteva razdrtja sistema pri povečevanju, ko otrok raste, zato ste lahko vedno prepričani, da je pas nameščen pravilno.

RASTE Z VAŠIM OTROKOM
Nizko nameščen varnostni pas lahko varno zaščiti že novorojenčke od 2kg dalje. Rasti vašega otroka se prilagaja tudi MESA – vse do 16kg. Priložena podloga za dojenčke zagotavlja dodatno varnost novorojenčkom in nedonošenčkom od 2 do 3,6kg.

ZDRUŽLJIV Z VOZIČKOM VISTA
je brez adapterjev združljiv z vozički VISTA in CRUZ, kar zagotavlja najboljšo mobilnost in varnost. Z vozička se odstrani s pritiskom gumba in se v avto prestavi z eno kretnjo.

ENOSTAVNO PRANJE
Prevleka je odstranljiva in pralna. Varnostnega pasu pri tem ni potrebno odstranjevati, zato je vedno nameščen pravilno.

STREHICA Z ZAŠČITO PRED SONCEM S SPF 25+
Vgrajena strehica ponuja dodatno zaščito pred soncem in se priročno zloži, kadar je ne potrebujete.

TEHNIČNE LASTNOSTI MESA:
Lupinica: 65,53 cm (D) x 43,18 cm (Š) x 58,42 cm (V)
Lupinica z bazo: 71,12 cm (D) x 43,18 cm (Š) x 63,5 cm (V)
Lupinica: 4,5 kg
Baza: 4,1 kg

Morda vam bo prav tako všeč…