Avtosedež BeSafe iZi Plus 0-25kg

Avtosedež BeSafe iZi Plus 0-25 kg je homologiran po standardu ECE R44-04 in ščiti otroke stare od 6 mesecev do približno 5 let. Zmagovalni avtosedež na testih!

Mnogi starši obrnejo svoje otroke v smer vožnje veliko prezgodaj. V avtosedežu iZi Plus, vaš otrok lahko sedi varno v nasprotni smeri vožnje, precej dlje. iZi Plus zagotavlja večjo varnost, izboljšani sedeči/ nagibni položaj in več prostora za otroka. Z najboljšim nagibnim položajem na trgu, z možnostjo nastavitve treh položajev naklona do kota 70º

Mehanski sprednji odbijač omogoča enostavno namestitev in čvrstejši avtosedež. Podporna noga in dizajn avtosedeža sta izboljšana z odlično zaščito glave in trupa pred stranskimi udarci (SIP). Močnejši avtosedež izhaja z boljšimi rezultatih na testih. iZi Plus je testiran s Plus testom. Plus Test ima zelo visoke zahteve, katere avtosedeži obrnjeni v smeri vožnje, enostavno ne morejo zadovoljiti.

539.00€ z DDV

Počisti

Avtosedež BeSafe iZi Plus 0-25 kg ima naslednje lastnosti:

  1. Protirotacijski in nastavljiv podporni odbijač pri nogah
  2. Identična namestitev v sprednji in zadnji sedež s 3-točkovnim varnostnim pasom avtomobila.
  3. Dodatno zategovanje pasov
  4. Nazaj usmerjeni otroški sedeži zagotavljajo visoke stopnje varnosti. Zadaj obrnjen otroški sedež je petkrat varnejši kot otroški sedež obrnjen naprej
  5. SIP- Side Imact Protection. Zaščita pred stranskimi udarci. Ščiti vrat in glavo otroka
  6. Lahko se uporablja od 6. meseci starosti otroka pa do 5. leta
  7. Vzglavnik z lupino iz EPS pene se prilagaja z enim dotikom na ročico naslonjala. Ramenski pasovi avtosedeža se na ta način avtomatski namestijo na eden od osem možnih položajev.
  8. Novi sistem varnostnih pasov z magneti
  9. Snemljiva in pralna prevleka

ECE R44-04 homologacija;  v nasprotni smeri vožnje za skupine 0+, 1, 2: 0 – 25 kg
Namestitev avtosedeža s pomočjo 3 točkovnih avtomobilskih pasov.

Morda vam bo prav tako všeč…