%

*BeSafe iZi Modular i-Size – komplet 3v1

Sistem 3v1 BeSafe iZi Modular je sestavljen iz ISOfix baze Modular, ki se lahko uporablja s sedežem za novorojenčka (40-75 cm) iZi Go Modular i-Size in s sedežem za večjega otroka (61-105 cm) BeSafe iZi Modular i-Size.

Komplet BeSafe Modular 3v1 vključuje:
* Avtosedež BeSafe iZi Go modular i-Size (40-75 cm)
* Avtosedež BeSafe iZi modular i-Size  (61-105 cm)
* IsoFix bazo BeSafe iZi Go modular i-Size

Tako se ista baza lahko uporablja od rojstva otroka pa do približno 4 leta starosti. Avtosedež BeSafe iZi Modular se lahko tudi preprosto premika iz avtomobila v avtomobil s pomočjo baze i-Size. Sistem otroškega avtosedeža iZi Modular je oblikovan tako, da bo v avtomobilu zelo kompakten, patentirana lastnost podaljševanja baze pa omoča več prostora za noge otroka, ko zraste. Nastavljiv naklon avtosedeža omogoča udobnejšo vožnjo otroka in seveda spanje. Integriran vzglavnik in pasovi se enostavno namestijo v eni potezi.

947.00€ 852.00€ z DDV

Počisti
BeSafe iZi Modular je modularni sistem otroškega sedeža, ki je sestavljena iz ene ISOfix baze in dveh otroških sedežev, ki so v skladu s standardom R-129.

Ko otrok preraste prvi sedež se naslednji sedež uporablja na isti bazi.
Osnovi modul se lahko podaljša, da se omogoči več prostora za noge za otroka, kar pomeni, da sedež ustreza otroku do starosti približno štirih let (105 cm visok).
Edinstvena kombinacija EPS in pene v lupini skupaj z mehkim oblazinjenjem, naredi BeSafe iZi Modular zelo udoben sedež za vašega otroka. Z oblazinjenjem v predelu glave, ki se uporablja v prvih mesecih je izboljšano z Side Protection Impact (SIP +) kar otroku ponuja resnično vrhunsko varnost.

LASTNOSTI:

 1. Namestitev v smeri vožnje ali v nasprotno smer
 2. Po višini nastavljiv vzglavnik
 3. Odstanljiva prednja podpora za še več prostora pri nogah
 4. Magneti ki zadržijo varnostne pasove na straneh
 5. Varnostna zaponka z enostavnim odpiranjem
 6. Podporna noga navzdol z zvočnim alarmom, ki označuje pravilne namestitve
 7. Udobne blazinice za otroka

besafe_izi-modular-isize

TEHNIČNE LASTNOSTI:

 • Namestitev nazaj: 61 – 105 cm
 • Namestitev naprej: 88 – 105 cm
 • Starostna meja: 6 months – 4 years
 • Namestitev v smeri vožnje in nasprotno smer samo z iZi Modular i-Size ISOfix bazo (baza ni v kompletu in se dokupi ločeno!)
 • Odobren: UN r 129 (i-Size)

Morda vam bo prav tako všeč…