Izpostavljeno

Avtosedež BeSafe iZi Kid X3 i-Size Metallic Melange

Avtosedež BeSafe iZi Kid X3 i-Size je odobren po standardu UN R129 (i-Size) in razvit z enakimi dokazanimi varnostnimi značilnostmi kot njegov predhodnik, sedež iZi Kid X2 i-Size, ki je dobil “zgodovinski” rezultat na ADAC varnostnem preizkusu.

Ker se iZi Kid X3 i-Size uporablja samo nasprotno od smeri vožnje, otrokom omogoča 5-krat varnejšo vožnjo, kar dokazuje uspeh na švedskem Plus Testu. Najnovejša generacija SIP + zagotavlja dodatno zaščito pred stranskimi učinki, medtem ko jasni kazalci zmanjšujejo tveganje nepravilne uporabe.

589.00€ z DDV

S pomočjo nastavljivih ISOfix zaskočnih ročic se lahko dobi več prostora za otrokove noge dokler raste, a istočasno lahko starši odločajo koliko prostora bo sedež zavzel v avtu. iZi Kid X3 i-Size nudi maksimalno udobnost s tremi položaji naklona, novo vrsto mehke podporne blazine in povišan položaj v avtomobilu, ki otroku omogoča čudovit pogled skozi stranska in zadnja okna.

Višina pasov na avtosedežu iZi Kid X3 i-Size se avtomatsko prilagodi s premikom naslonjala za glavo. 8 stopenjsko nastavljanje višine omogoča, da avtosedež raste skupaj z otrokom. Avtomatsko nastavljanje pasov in naslona za glavo na 8 višin omogoča prilagajanje in rast z otrokom. Magneti za pametno pripenjanje držijo pasove na strani, da lažje posedete otroka v avtosedež.

ISOfix in podporna noga z novimi zelenimi kazalniki in s sistemom zvočnih opozoril omogočajo varnejšo in preprostejšo namestitev sedeža. Priložen je tudi SIP+ (Side Protection Impact +). To je nova edinstvena bočna zaščita, ki zagotavlja najvišjo možno zaščito otroka v primeru bočnega trka.

Avtosedež BeSafe iZi Kid X3 i-size  ustreza normativom UN r129 in ima naslednje lastnosti:

  • Magneti za pametno pripenjanje
  • Nastavljivo naslonjalo za glavo
  • Podporna blazinica za udobno sedenje in bočno stabilnost
  • Nastavljiv prostor za noge
  • Nove generacije stranske zaščite – SIP+
  • SISTEM NAMESTITVE z ISOfix in s podporno nogo v nasprotni smeri vožnje.
  • PRIMERNO ZA OTROKE višine od 61 do 105 cm (starosti 6 mesecev do 4 let).

Morda vam bo prav tako všeč…