Avtosedež BeSafe iZi Kid X2 i-Size Black Cab

Avtosedež BeSafe iZi Kid X2 i-Size je zmagovalec preiskusa v skupini 1-4 let v 2016 ADAC / Stiftung Warentest obsežnega testa otroških avtomobilskih sedežev. Na parametru varnosti prejela izjemen 1.1 rezultat, najboljši rezultat doslej med 66 sedeži, preskušenih v tej skupini.

iZi Kid X2 i-Size je odobren z novimi predpisi ZN r 129 (i-Size) in tudi preizkušen na crash testu Plus. Prav tako je zmagovalec preiskusa v Angliji Which?, na Daneskem Tænk in Nizozemskem Consumentbond. Zdaj tudi zmagovalec testa ADAC.

SISTEM NAMESTITVE z ISOfix in s podporno nogo v nasprotni smeri vožnje.
PRIMERNO ZA OTROKE višine od 61 do 105 cm (starosti 6 mesecev do 4 let).

569.00€ z DDV

Dolžina ISOfix ročajev se lahko prilagodi po stopnjah. Ta edinstvena inovacija iz BeSafe-a pomeni, da lahko prilagodite sedež tako, kot želite uporabljati prostor v avtomobilu. Višje naslonjalo za hrbet in večji prostor za noge naredijo sedež udobnejši in omogoča lepše spanje zahvaljujoč naklonom, ki otroka poležejo.

ISOfix in podporna noga z novimi zelenimi kazalniki in s sistemom zvočnih opozoril omogočajo varnejšo in preprostejšo namestitev sedeža. Priložen je tudi SIP+ (Side Protection Impact +). To je nova edinstvena bočna zaščita, ki zagotavlja najvišjo možno zaščito otroka v primeru bočnega trka.

Avtosedež BeSafe iZi Kid X2 i-size  ustreza normativom UN r129 in ima naslednje lastnosti:

  1. Enostavna namestitev z ISOfix-om in signalniki ki pokažejo, ko je avtosedež pravilno pritrjen, kar zmanjšuje tveganje za nepravilno uporabo
  2. Dodatna zaščita za bočni trk z SIP + (Side Protection Impact)
  3. Naslon za glavo je mogoče enostavno prilagoditi z eno roko, kar zagotavlja, dasedež raste z otrokom
  4. Patentiran sprednji opornik, ki mehansko zaklene sedež v avtu in zagotavlja izjemno močno vpetje
  5. Nastavljive ISOFIX pritrditve, ki ustvarjajo več prostora za noge za otroka in omogočajo da sedež v avtomobilu zavzame manj prostora.
  6. Pametni sistem pasov z magneti, ki omogoča enostavno namestitev otroka v sedež
  7. Nastavljiv položaj med spanjem je mogoče enostavno prilagoditi med vožnjo, ki daje dodatno udobje otroka
  8. Prezračevanje v hrbtni strani sedeža za večje udobje
  9. Vstavek za novorojenčka že vključen

Avtosedež BeSafe iZi Kid X2 i-size je posodobljena različica njegovega predhodnika, iZi Kid X1 i-Size. Razlika je nova inovativna rešitev SIP + (Side Protection Impact +). To je nova edinstvena zaščita stranski učinek, ki zagotavlja, da otrok prejeme najvišjo možno zaščito v primeru bočnega trka.

Besafe_izi_kid_x2_isize_opis

Morda vam bo prav tako všeč…