Avtosedež BeSafe iZi Comfort X3 9-18kg

Avtosedež BeSafe iZi Comfort X3 9-18 kg – inovativen avtosedež in enostavna namestitev

Pri uporabi otroških sedežev sta nepravilna uporaba in napačna namestitev, najpogostejše napaki.  Raziskave kažejo, da se velika večina avtosedežev nepravilno nastavlja in uporablja. V takem primeru se pri čelnem trčenju avtosedež lahko vrže naprej, in otrok lahko zadene z glavo v sprednji sedež, ali druge dele avtomobila.

Iz tega razloga ima Besafe iZi Comfort X3 patentirani sistem nastavitve z varnostnimi pasovi, ki omogoča enostavno namestitev, različno od drugih avtosedežev v isti starostni skupini.  Zahvaljujoč sistemu za zategovanje varnostnih pasov, avtosedež se izjemno čvrsto pritrdi, brez pretirane uporabe mišične sile. Zaščita pred stranskimi udarci je bila testirana po NPACS. Naklon sedeža se lahko v vožnji nastavi na 5 različnih položajev.

Skandinavski perfekcionizem, ki je značilen za BeSafe, je bil prisoten tudi pri oblikovanju sedeža iZi Comfort, kjer je bila varnost otroka v primeru prometne nesreče na prvem mestu.

274.00€ z DDV

Počisti

Avtosedež BeSafe iZi Comfort X3 9-18 kg ima naslednje lastnosti:

  1. Vzglavnik z lupino iz EPS pene se prilagaja z enim dotikom na ročico naslonjala. Ramenska pasova avtosedeža se na ta način avtomatski namestita na enega od osmih možnih položajev.
  2. SIP- zaščita pred stranskimi udarci. Ščiti vrat in glavo otroka.
  3. Novi sistem pasov z magneti, ki drži varnostne pasove zunaj, da se otrok lažje namesti v sedež.
  4. Patentirani sistem napenjanja in učinkovita usmeritev pasa ( avtosedež je pritrjen v najvišji in najnižji točki, kar zagotavlja trdno nameščanje avtosedeža)
  5. 5 točkovni varnostni pas, z centralnim regulatorjem in možnosti nastavitve po višini
  6. Nastavljiv naklon avtosedeža – 4 položaji
  7. Prezračevanje hrbta
  8. Prevleka se zlahka odstrani in opere v pralnem stroju ( 40° program za volno )

ECE R44-04 Odobreno obdobje uporabe v smeri vožnje: 9-18kg (skupina 1)

NAMESTITEV: 3točkovno zapenjanje s pomočjo avtomobilskih varnostnih pasov

Morda vam bo prav tako všeč…