O trgovini

U našoj e-trgovini AJATUTAJA.COM možete birati iz široke ponude proizvoda za djecu. Ukoliko niste pronašli željeni proizvod u našoj ponudi, ljubazno Vas molimo da nas o tome obavijestite na narocila@ajatutaja.com ali 386 5 6281820 ili +386 70 356580.

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja e-trgovine određuju uvjete kupnje i prodaje proizvoda poduzeća AJATUTAJA Samanta Dujc s.p., Beblerjeva ulica 7, 6000 KOPER, Slovenija. Opći uvjeti poslovanja e-trgovine www.ajatutaja.com usklađeni su sa međunarodnim kodeksima koji vrijede za e-trgovinu te prema slovenskim standardima u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. E-trgovina ajatutaja.com radi 24 sata na dan I sve dane u tjednu. Upotreba e-trgovine je besplatna. Kupec može odabrati i naručiti proizvode I staviti ih u košaru za kupnju. Sa konačnom potvrdom kupac prosljeđuje narudžbu, a ona se obrađuje s obzirom na mogućnost isporuke. Uz narudžbu, na e-mail adresu, koju ste upisali uz narudžbu, šaljemo potvrdu o kupnji. Kopiju narudžbe pohranjujemo mi. Naručene artikle imate pravo stornirati u roku od 6 sati od narudžbe, bez dodatnih troškova po elektronski pošti narocila@ajatutaja.com .

Cijene

Sve cijene u dječji trgovini ajatutaja.com su izražene u Eurima EUR I uključuju PDV u visini 22% ili 9,5%. Porezni obveznik mora navesti identifikacijski PDV broj. Cijene važe u trenutku kada napravite narudžbu. Kupoprodajni ugovor između ponuđača i kupca postaje važeći u trenutku, kada ponuđač potvrdi narudžbu (kupac primi elektronsku poruku o statusu „Naročilo potrjeno” – Narudžba potvrđena). Od tog trenutka dalje, sve su cijene i drugi uvjeti fiksirani i postaju važeći tako za ponuđača, kao i za kupca. Cijene vrijede isključivo za online kupnju. Cijena ne uključuje troškove dostave.
Mogućnosti plaćanja
Kupovinom u internet trgovini ajatutaja.com ostvarujete maksimalno jamstvo da ćete dobiti vrijednost za Vaš novac. Ukoliko neki proizvod ima skrivenu manu – vraćamo novac!
Naručeni proizvodi putem web-shopa plaćaju se pouzećem ili po ponudi. Dolučeni težki artikli plaćajo se samo po ponudi.
• Plaćanje pouzećem – Ukoliko izaberete način plaćanja pouzećem, u tom slučaju narudžbu plaćate djelatniku DHL po primitku pošiljke.
• Plaćanje po ponudi – Ukoliko izaberete ovaj način plaćanja, u tom slučaju općom uplatnicom ili internet bankarstvom plaćate po ponudi koju cemo vam poslati na vaš e-mail nakon što napravite narudžbu. Proizvode šaljemo nakon što sredstva budu uplaćena na naš žiro račun. Plaćenje općom uplatnicom vrši se na broj račun Banke INTESA:
IBAN: SI56 1010 0003 8103 050 (Banka INTESA)
SWIFT:BAKOSI2X
(poziv na broj odobrenja je broj ponude).
• Preuzimanje naručenih artikala osobno
Narudžbu možeš osobno preuzeti u našem uredu AJATUTAJA u Kopru, Beblerjeva ulica 7 u radnom vremenu. Dostava je BESPLATNA . Za osebni prevzem odkljukajte ustrezna polja pri naročilu ili nas zovite na +386 5 6281820 ili +386 70 356580.
Vrijeme I cijena dostave:
Dostavu vrši DPD, a paket u najvećem broju slučajeva stiže na Vašu adresu u roku 2-5 radnih dana od potvrde Vaše narudžbe.
Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti dostaviti sve naručene proizvode kontaktirat će kupca (48h) I dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda. Ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.
Robu šaljemo 3 puta tjedensko (PONEDJELJAK, SRIJEDA, ČETVRTAK).
Cijena dostave: 8,90 EUR
Slike proizvoda i tekstovi
Slike proizvoda su simbolične. Stvarni proizvod se može razlikovati od proizvoda na slici (odstupanje u boji). Tekstovi uz proizvod su informativnog sadržaja I od strane proizvođača.
Povrat ispravne robe

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, nove, nekorištene i neoštećene proizvode možete bez obrazloženja vratiti u roku od najkasnije 44 dana od primitka roba. Povrat mora biti unaprijed dogovoren (šaljite nam email u roku najkasnije od 14 dana od primitka robe). Najkasnije u roku 30 dana od dogovora preko emaila.
Takvu robu (isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži) potrebno je poslati (o svom trošku) na adresu tvrtke TRGOVINA AJATUTAJA, Beblerjeva ulica 7, 6000 KOPER , Slovenija sa naznakom – Povrat robe. Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložen jamstveni list, kopija računa, te pisana obavijest o raskidu ugovora sa brojem računa na koji da izvršimo povrat sredstava. U suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi.
Reklamacija
Prodavatelj se obavezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara okvirnom opisu proizvoda navedenom na stranicama www.ajatutaja.com
Pravo na povrat proizvoda koje nije naručio ili proizvoda koji imaju skrivenu manu ili oštećenje, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta kupac ima u roku od 60 radnih dana po primitku pošiljke. Kakadu d.o.o. će, na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, korisniku vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim u roku trideset (30) dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na skladište. U slučaju da se zamjenskog proizvod ne može isporučiti, moguć je samo povrat sredstava.
Reklamirani proizvod mora biti u originalnom pakiranju i sa deklaracijom, te pripadajućim računom, uputama za korištenje i jamstvenim listom. Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obaveze koje se nalaze u domeni dostavne službe. Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan reklamaciju uputiti dostavljaču na licu mjesta. Reklamacija se ne priznaje ukoliko je kupac svojom greškom naručio pogrešan proizvod ili mu se naručeni proizvod ne sviđa.

POSTUPAK KUPNJE U E-TRGOVINI AJATUTAJA.COM

Kako obaviti kupnju u e-trgovini?
Drago nam je što ste odlučili obaviti kupnju u našoj e-trgovini. Za jednostavniju uporabu naše e-trgovine, nekoliko uputa za jednostavniju kupnju.
Sa klikom na e-trgovinu ćete iz glavnog menija doći u e-trgovinu ajatutaja.com
1. Pretražite ponudu i odaberite proizvod koji želite.
2. Stavite proizvod u voziček.

  1. Iznad slike pokaže Vam se dodatni prozorčić u kojeg stavljate proizvode koje ste odabrali. Naruči-pregled košare-MOGUĆNOST PROMJENE KOLIČINE ILI NEKOG PROIZVODA ILI BRISANJE IZ KOŠARE.
    4. Odabir proizvoda ste završili – – idete ‘na blagajno’ i slijedi unos podataka kupaca.

Kada upišete sve potrebne podatke, kliknite dalje I provjerite narudžbu i potvrdite sa klikom na POTRJUJEM NAROČILO.

Po potvrdi narudžbe ispiše se Vaša narudžba s kontaktnim podacima, podacima o naručenim artiklima, cijenama bez PDV-a, iznosom poštarine te konačnim iznosom za plaćanje.

Izjava o zaštiti podataka

Ajatutaja.com – TRGOVINA AJATUTAJA (vlasnik internet stranice i web-shopa na njoj) se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnost.
Autorsko pravo
Vlasnik internet stranice i web-shopa na njoj je ajatutaja.com. Sva prava pridržana. Internetska stranica može sadržavati slike ili tekst trećih strana. Materijali na web-stranici, uključujući fotografije, slike i tekst, ne smiju se kopirati, ako za to nemate dopuštenje vlasnika autorskih prava.
Zadržavamo pravo promjene bilo kojeg dijela ovih Uvjeta korištenja bez prethodne najave u bilo kojem trenutku.
Stojimo vam na raspolaganju za bilo kakva pitanja, savjete i informacije!
Cijeli sadržaj internet stranice ajatutaja.com, možete prevesti pomoću Google Translate-a.

Osnovni podaci:

Tvrtka:
AJATUTAJA, Samanta Dujc s.p. –  Beblerjeva ulica 7, 6000 KOPER – SLOVENIJA
VAT: SI95553924 ; Matični broj: 1953419000; u registru AJPES broj 316-04-V01-014850.
IBAN: SI56 1010 0003 8103 050 (Banka INTESA)
SWIFT:BAKOSI2X
Tel: +386.5-628.1820
Tel: +386.70-356.580