Edinstven počivalnik DOOMOO SEAT 2v1  je namenjen otrokom od rojstva do 30 kg telesne teže. Edinstveno polnilo pa omogoča, da je DOOMOO SEAT zelo udoben in mehek, ter zagotavlja kvaliteten in miren počitek za vaše malčke. Snemljiva in pralna prevleka iz tekstila ali PVC.

Doomoo_Seat_uporabaZ dokupom dodatnih elementov, lahko počivalnik Doomoo seat enostavno preuredimo v gugalnik in igralni center.

 

doomoo-seat-giraf-blue-blue-ddsg1-75dDOOMOO nest gnezdece enostavno namestimo na počivalnik Doomoo seat. V njem se bo novorojenček počitul še prijetnejše in njegovo spanje bo daljše in kvalitetnejše. Doomoo nest je prijazen do dojenčkove kože, saj je izdelan iz organskega bombaža.

DOOMOO Swing je pripomoček, ki omogoča zibanje in guganje vašega otroka v počivalniku doomoo seat. Ta je namenjen otrokom od rojstva do 30 kg telesne teže.

DOOMOO Arch je univerzalni igralni lok, zasnovan posebej za doomoo sedež in se lahko prilagodi tudi za ostale izdelke kot so lupinica in drugi gugalniki. Mehke, pisane igrače različnih oblik spodbujajo razvoj in radovednost otroka.

DOOMOO Seat je prilagodljiv – večfunkcijski počivalnik, ki zagotavlja popolno udobje dojenčkom od rojstva dalje (zahvaljujoč svojim varnostnim pasom) in  otrokom do 30 kg telesne teže. Počivalnik DOOMOO SEAT ima dve zgornji plasti, ki se lahko ločita in zamenjata. Tako se lahko doomoo sedež spremeni in ustreza starosti in razvoju otroka. Edinstveno polnilo pa omogoča, da je DOOMOO SEAT zelo udoben in mehek, ter zagotavlja kvaliteten in miren počitek za vaše malčke.

Technical-product-image-doomoo17-600x357

Doomoo seat je enostaven za uporabo in vzdrževanje. S pomočjo zadrge, namreč preveleko odstranimo in operemo.

Dodaj odgovor