Izvirne ideje in pameten dizajn, ki presenečajo in navdušujejo družine. Oribel je kombinacija “Ori” iz Original in “bel” iz Belle, ki pomeni lepoto. Blagovna znamka je ustvarjena s prepričanjem, da so originalne ideje in estetika združeni. Tukaj na Oribelu, razumejo, da je starševstvo vznemirljivo potovanje, obenem pa je zastrašujoče. S svojimi prvotnimi in inovativnimi izdelki želijo ponuditi rešitve za bolj prijetne starševske dni.

Vsakemu izdelku pristopajo s svežo perspektivo, obsesivno idejo in strastnim načrtovanjemj v studiju v Singapurju. Od drugih staršev se tudi učimo.
Ideje so odlične in kakovost mora biti prav tako dobro. Ugotovili boste, da vsi izdelki Oribel izpolnjujejo najbolj zahtevne standarde kakovosti. Pri izbiri materiala so prisiljeni. Od polimerov do strojne opreme, vse, kar so dali v izdelke, prihaja iz uglednih, certificiranih virov. Zagotavljajo tudi, da so vzpostavljeni pravi proizvodni postopki, ki zagotavljajo doslednost v vsakem kosu.
Vsi izdelki Oribel so neodvisno certificirani tako, da izpolnjujejo in presegajo ameriške in evropske standarde otroške varnosti.

Prikaz vseh 23 rezultatov