Ustanovitelj blagovne znamke Doona®, Yoav Mazar je svoj navdih črpal v svoji prvorojenki Danielle (‘Doona’), saj sta jo z ženo želela imeti ob sebi vedno in povsod, uporaba avtosedežev v tistem času pa je bila zanju mučna. Tako je nastal slavni avtosedež za novorojenčke, ki je lahko tudi voziček. Doona® vizija je še danes navdihnjeno in praktično starševstvo, misija podjetja pa ustvarjanje izdelkov, ki poenostavijo življenje staršev in otrok. Zavezujejo se k izdelavi visokokakovostnih izdelkov in iskanju novih rešitev za starše in otroke po celem svetu.

Dobrodošli v sodobnem svetu – od avtosedeža do vozička v nekaj sekundah! Priročna rešitev za dopust, skok po opravkih ali kratke nakupe. Otroški avtosedež Doona® se v trenutku spremeni iz lupinice v simpatičen voziček.

Pripravite se na vožnjo z Doona® Triciklom 5v1 Liki Trike, najmanjše zložljivim triciklom na trgu. Minimalističen urbani dizajn tricikla Liki Trike omogoča varno vožnjo, zabavo in hkrati združuje estetiko in funkcionalnost.

Prikaz vseh 10 rezultatov