BLAGOVNE ZNAMKE

4moms® je Ameriško podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2005. Od tedaj navdušuje ves svet s svojimi inovativnimi proizvodi, ki se ločijo od ostalih predvsem po funkcionalnosti, originalnosti in čudovitem videzu. Vrhunska kvaliteta izdelkov kot so : voziček Origami, gugalnik mamaRoo, otroška postelja Breeze

babiage Doodoo je mehka ninica, ki se samodejno aktivira in pomiri Vašega otroka. S pomočjo Doodoo bo Vaš otrok zaspal občutno hitreje in tudi dlje spal.

Boba je vodilna blagovna znamka trakov za nošenje dojenčkov, mehkih nosilk in mai tei nosilke.

BubbleBum® je s svojo priročnostjo avtosedeža navdušil uporabnike po vsem svetu. Prodaja se v 25 državah, tudi v nekaterih največjih in najbolj priznanih trgovskih verigah, kot so Wal-Mart, Tesco, Halfords, Target in drugi.

Španski proizvajalec Casualplay s svojimi dovršenimi in cenovno dostopnimi otroškimi vozički in avtosedeži z leti osvaja vso evropsko tržišče. Španski proizvajalec Casualplay že od leta 1966 nudi pestro paleto barv in modelov otroških vozičkov, avtosedežev in modularnih sistemov. Vozički Casualplay so varnostno preizkušeni in certificirani z oznakami BS EN 1888: 2012 za voziček in BS EN 1466: 2044 + A1 2007 za globoko košaro. Najbolj cenjeni in priznani pa so otroški avtosedeži Casualplay s homologacijo ECE R44/04, saj so pejemniki kar štirih ADAC zvezdic.

Celotna paleta kozmetike Baby Care Corine de Farme vsebuje izvleček organskega ognjiča, ki jeznan po svojih pomirjujočih in protivnetne lastnostih. Rahlo odišavljena z notami kovačnika in pomarančnega cveta. Vsi izdelki vsebujejo NARAVNE IN NEŠKODLJIVE SESTAVINE – hipoalergeno, brez parabenov, alkoholov, fenoksietanola in brez barvil.

Ergobaby je eden izmed vodilnih proizvajalcev mehkih nosilk za otroke po vsem svetu.

S svojim edinstvenim proizvodom Ergobaby 360 so dosegli, da lahko otroka v nosilki nosite v kar 4 različnih položajih – že od rojstva dalje in vse do 20 kg teže.

BeSafe

BeSafe je iz Norveške zaslovel po vsem svetu s svojimi izjemno varnimi in dovršenimi avtosedeži Izi Go, Izi Comfort, Izi Combi, Izi Kid, iZi Plus in Izi Up.

Vizija BeSafe je imeti nepoškodovanega otroka v primeru prometne nesreče. V ADAC in AMZS testih zato vedno dosegajo odlične rezultate.

Angleško podjetje Trunki je od nastanka leta 2006 pa do danes prodalo kar 1.8 mio izdelkov po več kot 97 držav širom sveta. S svojimi izdelki so prejeli nemali priznanj. V podjetju Trunki odgovorno razvijajo in izdelujejo otroške izdelke, ki morajo ustrezati 3 kriterijem: 1) Kvaliteta materialov in izdelave omogoča večletno uporabo izdelka, ki gre iz generacije v generacijo. 2) Manj izpušnih plinov v tovarnah Trunki. 3) Možnost reciklaže.

Avstrijsko podjetje Anita že od leta 1886 proizvaja spodnje perilo. V zadnjih desetletjih so svojo ponudbo razširili na področja Maternity (nedrčki, kopalke in perilo za nosečnice in doječe mamice), Care (postoperativni in terapevtski nedrčki in proteze), Active (spodnje perilo in nedrčki za športne aktivnosti) in Comfort (udobno in modno spodnje perilo za vsak dan).

Angeško podjetje Carriwell je v 15 letih poslovanja uspel prodreti na tržišče kar 30 različnih držav. S svojimi prezšivnimi nedrčki in perilom za nosečnice in doječe mamice navdušuje ves svet. Dobitnik več priznanj z izdelki GelWire in brezšivnim nedrčkom za dojenje Organic.

Slovensko podjetje popek že desetletje skrbi za udobje in dobro počutje nosečnic in mamic. S svojimi domiselnimi majicami z napisi in modnimi oblačili za nosečnice vedno izstopajo – predvsem zaradi izvrstne kvalitete in skrbno izbranih materialov.

Francoski proizvajalec  Janod se s svojo 40 letno tradicijo uvršča med najpomembnejše proizvajalce lesenih igrač v Evropi.

Lesene igrače Janod so posebne predvsem zaradi: izbire materiala, ekološke usmerjenosti pri izbiri materialov in pri sami proizvodnji, zaščite  lesa z barvami zdravju otrok neškodljivih sestavin, didaktičnosti (razvijanje motoričnih sposobnosti otroka v vseh obdobjih starosti) ter inovativnosti in izvirnosti igrač.

Začetek MIMA zgodbe sega v leto 2009, ko sta si zakonca Davy in Yolanda zamislila voziček, ki bo olajšal prihodnost bodočih staršev. Tako je španski Valencia nastal voziček KOBI in nato še XARI in BOO. Svoj stajling in funkcionalnost pa sta uporabila tudi pri snovanju stolčka za hranjenje Moon.

Vozički mima se od konkurence ločijo predvsem po videzu, funkcionalnosti in uporabljenih materialih, kjer prevladujta aluminij in umetno usnje.

Vozički iCandy so narejeni na idejni zasnovi ponuditi staršem čudovite in odlično oblikovane vozičke neprekosljive kvalitete. S preko 80 let družinskih izkušenj, izdelujejo brezčasne, elegantne izdelke modernih barv, pri čemer uporabljajo najkvalitetnejše materiale, izdelane z veliko pozornostjo; to so značilnosti in lastnosti, ki dajejo vsakemu iCandy izdelku lastno identiteto in individualnost. Model Peach navdušuje tudi slavne.

UPPAbaby® je inovativno Ameriško podjetje s točno zastavljenim ciljem: proizvajati vrhunsko otroško opremo, ki obenem čudovito ustreza vsakdanjiku novorojenčka in njegovih staršev.

Tako je nastal voziček VISTA, ki raste z družino in s katerim lahko prevažate kar 3 otroke različnih starosti hkrati.

 

Valco Baby je družinsko podjetje iz Avstralije s 30 letno tradicijo na področju proizvodnje otroške opreme.

Odlikujejo se z ultralahkimi in preprosto vodljivimi otroškimi vozički SNAP 3, SNAP 4 in SNAP DUO, ter ugodnimi cenami.

VULLI, podjetje iz mesta Rumilly v francoski regiji Haute-Savoie, ves ta čas odločno nadaljuje z varovanjem skrivnosti, kako je igrača narejena. Žirafa Sophie se vse do danes še vedno izdeluje “tradicionalno”, s procesom, ki vključuje več kot 14 ročnih obdelav. Narejena je iz 100% naravnega kavčuka, ki izvira iz rastlinskega soka drevesa Hevea.

Poljsko podjetje TAKO proizvaja otroške vozičke že 20 let. Vozički TAKO so kakovostni, vodljivi in primerni za vsak teren, zahvaljujoč vzmetenju na 4 kolesih.

Vozički TAKO so modnega videza, kvalitetni in robustni. Na voljo je pestra paleta modelov in barv: Junama, City Move, Marine, Lumi Lum, Omega, Sport Time, Max One in drugi.

LIP Poljčane je slovenski proizvajalec otroškega pohištva, ki predstavlja simbol visoke evropske kakovosti in zadovolji še tako zahtevnega starša in malčka.

Otroške postelje, zibelke, privijalne komode in omare so izdelane iz robustnega bukovega lesa in pobarvane z neškodljivimi laki na vodni osnovi.

Flaške Pura Kiki so izdelane v skladu z vsemi standardi kakovosti, ne vsebuje BPA in ostalih plastičnih delcev. Vse to preprečuje, da se škodljivi mikroorganizmi naselijo v stekleničko vašega malčka.

Stekleničke PURA odlikuje certifikat varnosti (FDA, CPSC, EU 10/2011) in doživljenska garancija. Vsi deli stekleničke, vključno s cucljem so pralni v pomivalnem stroju, na zgornji košarici.